Laser Game Evolution va rebre en 2018 el premi emprenedor del Consell Social de l’UJI i actualment està vinculada a Espaitec

La nova incorporació a la família Espaitec està especialitzada en serveis d’oci familiar on tecnologies com lasergames, realitat virtual i escaperoom són protagonistes. La signatura naix després d’identificar una oportunitat de mercat en veure que a Castelló no havien centres d’oci digital.

Si bé Laser Game Evolution compta amb les seues pròpies instal·lacions en la zona del Estepark de Castelló, espai dissenyat com un centre d’oci per a tota mena de públics, després de guanyar en 2018 el premi emprenedor del Consell Social de la Universitat Jaume I va decidir vincular-se virtualment a Espaitec per a crear sinergies amb diferents empreses tecnològiques i innovadores de la província.

“A nosaltres ens agrada desenvolupar els nostres propis jocs, mecanismes i tecnologies. En aquest sentit el conjunt d’empreses de Espaitec i el coneixement generat a la Universitat Jaume I formen un paper fonamental”, destaquen Javier Ares i Raquel Castelló, directors i cofundadors del projecte. “Des que l’empresa està en funcionament ja hem desenvolupat algun projecte amb associacions de l’UJI i amb empreses del Espaitec, i estem ara avançant en nous projectes ”, conclouen.

En la zona de lasergame disposen de més de 1000m2 de superfície de joc dividit en diverses sales, des de laberints fins a zones multinivell per a interactuar amb altres jugadors. Compten també amb una zona de Escaperoom, també conegut com a fuita en viu, on els jugadors són tancats en una sala i tenen 60 minuts per a intentar eixir d’ella. Per a això han d’intentar resoldre enigmes, desactivar mecanismes, trobar codis, etcètera.

Una de les bases de negoci de l’empresa és la innovació contínua, apostant any rere any per millorar les seues instal·lacions. En l’actualitat són el primer centre que ha incorporat realitat virtual en les seues escaperooms i opcions de multijugador.

En el futur els agradaria expandir el seu projecte empresarial a nivell nacional i afegir noves ofertes d’oci centrades en el desenvolupament d’alternatives d’oci saludable vinculades a les noves tecnologies.

Més informació: www.escapegamecastellon.com