IriusRisk, empresa vinculada a Espaitec, la qual desenvolupa una plataforma per a ajudar els desenvolupadors a previndre bretxes o forats de seguretat en els seus codis, va aconseguir prop de 6 milions d’euros en una ronda de finançament Sèries A liderada per Paladin Capital Group, un fons centrat en signatures de ciberseguretat i tecnologia. L’empresa també va aconseguir la inversió de 360 Capital, i ja comptava amb el suport de JME Ventures, Swanlaab Venture Factory o Sonae IM.

La companyia, que manté al seu equip en la seua seu principal a Osca, ha obert oficines a Regne Unit i els Estats Units i espera continuar aprofundint en la seua internacionalització. Actualment han obtingut 6,7 milions de dòlars, que al canvi actual són més de 5,7 milions d’euros. Destacar que la companyia IriusRisk també va figurar el passat estiu en la llista de les 14 startups de ciberseguretat espanyoles a tindre en compte, confeccionada per Business Insider Espanya.

Des de IriusRisk, els seus cofundadors Stephen de Vries i Cristina Bentué van destacar que “estem entusiasmats amb la idea de continuar creixent amb el suport de signatures líders en el capital de risc com Paladin, 360 Capital i la resta d’inversors. El seu suport permet a IriusRisk continuar expandint-se mentre oferim als nostres clients, com Redhat o Axway, solucions que acceleren l’adopció d’eines per a la detecció automàtica d’amenaces.

L’empresa va augmentar la seua cartera de clients a 40 noves companyies dels Estats Units, Europa i Regne Unit, comptant, entre altres, amb alguns dels grups financers, industrials o de consum més grans de la llista Fortune 500. Com a resultat de la nova inversió realitzada per Paladin Capital Group, el seu vicepresident Conor O’Sullivan, s’unirà al Consell d’Administració de IriusRisk.