El 30 de setembre se celebrarà, en format online, la “I Jornada d’Impuls a la Creació de Spin-Off UJI”, promoguda pel Vicerectorat d’Investigació i Transferència de la Universitat Jaume I. La jornada està organitzada per l’Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, i compta amb el finançament de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a través de la seua línia d’actuació destinada al Suport a l’Emprenedoria Innovadora.

L’objectiu d’aquesta jornada virtual, emmarcada en el projecte Tech2Business, és donar a conéixer al personal investigador de la Universitat Jaume I les possibilitats que ofereix la creació d’una Spin-Off, iniciativa empresarial promoguda per membres de la comunitat universitària, a partir del coneixement generat i dels resultats d’investigació.

Programa de la Jornada

En el programa s’inclouen temàtiques referents als tràmits administratius que ha de seguir per a constituir la seua empresa, així com les subvencions o ajudes a les quals poden accedir per a crear la seua empresa Spin-Off. En aquesta part, participaran Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Recerca i desenvolupament Tecnològic de l’UJI (OCIT), i Mª José Tomás, tècnica del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).

El director d’Espaitec, Juan Antonio Bertolín, compartirà amb els assistents els diferents programes de suport a la creació d’empreses que el parc desenvolupa. Durant la jornada es comptarà també amb la presència empreses Spin-Off d’èxit com Expander Tech (Universitat Jaume I), Bioinicia (Universitat de València) i Iquarobotics (Universitat de Girona). Els representants d’aquestes empreses també compartiran la seua experiència en la posada en marxa, creixement i desenvolupament de les seues iniciatives.

En la jornada es presentarà la “Guia Ràpida” per a la creació de Spin-Off universitàries, guia dirigida al personal investigador, tant consolidat com en formació, sobre els passos que s’han de seguir per a posar en marxa un projecte empresarial, a partir de resultats d’investigació susceptibles de generar innovació.

INSCRIPCIÓ

PROGRAMA