La sessió tindrà lloc el 14 de juny a les 17.00 hores en Villa Elisa (Benicàssim) i en ella participaran professionals de l’àmbit de l’art, la tecnologia i la innovació

Espaitec organitza el 14 de juny una edició més de «La Clau… de la Innovació», on es debatrà sobre «Art en l’era virtual, apocalipsi cultural?», on es farà una immersió en les transformacions de l’art en el context digital.

L’esdeveniment s’inspira en el programa televisiu La Clave, moderat per José Luis Balbín, i té com a objectiu crear un espai de debat on donar a conéixer les últimes tendències de l’art en l’era virtual, compartir coneixements i establir connexions entre professionals del sector. Així doncs, es respondran a qüestions com la democratització de l’accés a l’art, el canvi en l’experiència de l’usuari i les noves formes de creació artística impulsades per la intel·ligència artificial.

Professionals en La Clau

La sessió comptarà amb la presència de Carmen Bueno, agent cultural i comissària, així com de Fran Iglesias, director general de la Fundació Èpica La Fura dels Baus. També participaran Iñaki Arredondo, CEO de Madpixel, i Emilio Sáez, professor de Comunicació de l’UJI i membre del Living Lab Planeta Debug. Per part seua, l’artista Eduardo Bermejo durà a terme una representació artística en viu, on crearà un grafiti inspirat en el tema central de l’esdeveniment.

«La Clau… de la Innovació» és una trobada dirigida a la societat de Castelló, al seu sector empresarial i a la universitat com a generadora de coneixement i talent.

La sessió tindrà lloc en Villa Elisa (Benicàssim), de 17.00 a 19.00 hores, i per a assistir, es requerirà una inscripció prèvia i obligatòria, seguint estrictament l’ordre de registre. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

La Clave de José Luis Balbín

La Clave va ser un programa de televisió de debat i discussió sobre temes d’actualitat política, social i cultural. Caracteritzat pel llenguatge, el to, el ritme i la composició verbal, aproximant-se més a la conversa i creant un espai ètic de la incertesa, José Luis Balbín emprava un estil d’entrevista molt directe i un enfocament crític.

INSCRIPCIÓ