El cicle Cuida’t Espaitec avança amb la seua activitat tenint com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de Castelló. En el taller en línia «Com dormir millor per a rendir més», que impartirà Joan Ortín, coach del Somni i Mental Trainer, es coneixerà el Mètode PAM (Protocol d’Atenció Mental) per a aprendre a dormir per cicles, s’aprofundirà sobre els aspectes fisiològics i reparadors del somni per a aprofitar-los i posar-los al servei del descans, l’optimisme i la claredat mental.

En la sessió formativa, la qual tindrà un caràcter eminentment pràctic, s’aprendran les bases de dormir bé, es comprendrà l’arquitectura del somni, es descobrirà la higiene del somni i es fomentarà la mentalitat d’un dormilega. Un altre dels punts importants serà conéixer en profunditat els beneficis de dormir bé: augmentar el sistema immune; guanyar en claredat mental; revitalitzar i energitzar el cos; disminuir l’estrés i l’ansietat; equilibrar l’ànim; incrementar la creativitat; millorar la memòria; reduir la depressió; evitar el sobrepés; crear massa muscular; protegir el cor i reduir el risc de diabetis; i cuidar la pell i millorar les arrugues.

El taller en línia es durà a terme el dijous 6 de maig a les 16.30 hores, mitjançant la plataforma Zoom, i tindrà una duració estimada d’una hora i mitja. Per a poder assistir a la sessió en línia «Com dormir millor per a rendir més», la inscripció prèvia és obligatòria.

Sobre Joan Ortín

Joan és nascut a Barcelona i coach del Somni i Mental Trainer, expert en tècniques de Control Mental i Programació Cognitiva. També és Life Coach, Coach Existencial amb formació Gestalt, format sota la certificació ICF i facilitador en diverses Tècniques de Lideratge Emocional.

En la seua faceta professional també destaca pel seu vessant empresarial dins del sector immobiliari, inversió en actius i tecnologia blockchain, havent creat una marca immobiliària orientada a donar solució als propietaris d’habitatges. Més de 20 anys d’experiència en el món corporatiu en diverses multinacionals de la indústria farmacèutica, sector immobiliari i publicitat.

Espaitec aposta novament per enfortir el benestar personal dels treballadors de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable. El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ