Cuida’t Espaitec, cicle d’activitats que té com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I I i del teixit empresarial de Castelló, durà a terme l’últim taller en línia dedicat a la nutrició saludable en l’entorn laboral. La sessió permetrà conéixer al personal laboral com interpretar l’etiquetatge nutricional dels productes alimentaris que es consumeixen diàriament.

En la sessió formativa s’aprendrà a interpretar l’etiquetatge nutricional dels productes alimentaris que es consumeixen habitualment i que s’inclouen en llista de la compra setmanal. Molts d’aquests productes formen part de l’alimentació diària en l’horari laboral, per això és molt important diferenciar un aliment real d’un aliment ultraprocessat en analitzar el seu contingut en sucres afegits, greixos saturats i sal; juntament amb els diferents noms en els quals aquests poden aparéixer en la llista d’ingredients.

En el taller en línia serà impartit per Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica, el dimarts 25 de maig a les 16.30 hores, i amb una duració estimada d’una hora, mitjançant la plataforma Zoom.

Sobre Lina Granell

Lina és llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València. Màster oficial en Nutrició Personalitzada i Comunitària Graduada per la Universitat de València. Postgrau en la gestió de la categoria activitat física i esport en la farmàcia per EADA Business School. Diplomada en Sanitat per l’Escola Nacional de Sanitat (ENS) de l’Institut de Salut Carles III (ISCIII).

Ha desenvolupat projectes d’alimentació saludable per a diferents col·lectius amb patologies diverses com poden ser Alzheimer, obesitat, diabetis entre altres. També ha realitzat pràctiques sobre nutrició hospitalària en la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició del Consorci Hospital General Universitari de València. Especialista en nutrició esportiva ha participat en nombrosos congressos i seminaris com a ponent.

Espaitec realitza aquest tipus de formació per a enfortir el benestar del personal laboral de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable. El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ