L’empresa The Logic Value, amb seu en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, ha sigut reconeguda en la llista «Cool Vendors in Banking» entre les cinc fintech del món més innovadores de 2020, sent l’única fintech europea reconeguda en aquesta llista elaborada per Gartner, empresa líder en investigació i assessorament tecnològic del món.

The Logic Value centra la seua activitat en el desenvolupament i implementació de solucions per a valoració d’empreses cotitzades, mitjançant un programari especialitzat, que facilita la gestió de carteres d’accions a professionals del sector, ajudant-los a analitzar de manera exhaustiva els mercats financers.

El coneixement tecnològic combinat amb el financer de la companyia va ser el motiu principal perquè ser elegida com a proveïdor oficial de solucions digitals de Bankia per a contribuir a l’avanç en la seua digitalització, a través de la signatura d’un contracte marc de col·laboració.

The Logic Value està duent a terme actualment la seua expansió internacional amb el seu primer projecte a Colòmbia, reforçant la seua aposta per l’àrea geogràfica de LATAM. Donat el creixement que la fintech està experimentant cada any necessita incorporar més talent jove de Castelló, mantenint el seu compromís amb la societat i el desenvolupament de la província.

The Logic Value combina l’experiència financera i tecnològica amb la seua xarxa de partners globals. D’aquesta manera, les entitats financeres obtenen solucions de programari basades en intel·ligència artificial i cloud que ajuden a digitalitzar i automatitzar els seus processos interns d’ESG, normatius, assessorament o venda per als seus clients.