Recicla’t Espaitec organitza el dijous 22 d’abril a les 16.30 hores, una sessió en línia sobre Fiscalitat per a Startups i Emprenedors en el finançament de projectes. La sessió formativa va dirigida a les empreses que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de la província de Castelló, amb la finalitat de millorar les seues habilitats empresarials.

La sessió formativa serà impartida per Andreu Bové i Beltrán Sánchez, de la companyia Bové Montero y Asociados, empresa que compta amb un equip multidisciplinari de més de 90 professionals, altament format i amb una clara projecció internacional. Va ser una de les primeres companyies nacionals en el camp de l’auditoria, assessorament fiscal, comptabilitat i laboral; destacant per la seua implantació nacional amb seus a Barcelona, Madrid, Palma, Sevilla i València.

La formació se centrarà en les startups i emprenedors involucrats en projectes amb potencial de creixement, en el qual se’ls proporcionarà una visió general sobre qüestions fiscals lligades al creixement i el finançament del projecte. Es tractaran assumptes relacionats amb l’entrada de nous inversors, incentius fiscals existents, l’expansió internacional, noves línies de negoci, rondes de finançament i valoració.

Els participants de la sessió adquiriran una visió global de les qüestions fiscals més rellevants en el creixement d’un projecte empresarial, analitzant i valorant les diferents alternatives de finançament, els avantatges i desavantatges de cadascuna, l’entrada de nous inversors, l’expansió i creixement internacional del projecte, la segregació de funcions i regs en diverses jurisdiccions.

La sessió es realitzarà mitjançant l’aplicació Zoom. Per motius d’organització es requereix inscripció prèvia obligatòria fins al dijous 22 d’abril a les 14.00 hores, sent l’aforament limitat.

El cicle Recicla’t Espaitec és una sèrie d’iniciatives de formació que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu millorar les habilitats empresarials de les companyies vinculades a Espaitec, grups d’investigació de la Universitat Jaume I interessades a generar futures spin-offs i al teixit empresarial de la província de Castelló.

INSCRIPCIÓ