Impartit per Pablo Guinot, «Aplicació de Software en Realitat Virtual i Augmentada per a la Indústria» és el nom del quart desdejuni tecnològic de 2021

Les noves tecnologies estan revolucionant el funcionament de la indústria, en això està tenint molt a veure tant la Realitat Virtual com la Realitat Augmentada. La primera la podem definir com aquella que et submergeix en un entorn produït per tecnologia, de tal forma que creus trobar-te immers en ell. Per part seua, la segona és el conjunt d’eines tecnològiques que et permeten apreciar la realitat a través d’un dispositiu que afig informació gràfica sobre aquesta.

La Realitat Virtual i Augmentada són molt aplicables per a les empreses de la indústria 4.0. Ajuda als seus tècnics a veure com es desembolica la maquinària industrial a l’entorn de treball, així com testar el seu disseny sense haver de fabricar-la, perquè mitjançant aquesta tecnologia és possible analitzar les seues condicions en un entorn determinat.

El dimarts 22 de juny coneixerem les aplicacions de la tecnologia de la realitat virtual i augmentada en el sector de la indústria com en altres sectors empresarials (formació, comunicació, etc.) i els beneficis associats a la seua implementació. Per a això comptarem amb Pablo Guinot, director creatiu d’ Utopic Estudios.

AGENDA

  • 08.3008.40 Presentació d’Utopic Estudios
  • 08.40 – 09.00 Xarrada «Aplicació de Software en Realitat Virtual i Augmentada per a la Indústria»
  • 09.0009.15 Diàleg obert sobre la temàtica del desdejuni

La xarrada es realitzarà en format en línia mitjançant l’aplicació Zoom, sent la inscripció prèvia obligatòria a través d’aquest formulari d’inscripció

Els Desdejunis Espaitec són esdeveniments en els quals a través d’un format de “píndola informativa” tractem breument temes d’interés per al conjunt d’empreses vinculades al parc amb un doble objectiu: d’una banda generar punts de trobada professionals per a fomentar sinergies empresarials; per l’altre, reciclar contínuament el coneixement de les empreses d’Espaitec a través de sessions de formació reduïdes on parlar sobre temes de gestió empresarial i innovació. Aquestes trobades es realitzen amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.