La Universitat Jaume I organitza el «Dia de la Persona Emprenedora», una jornada l’objectiu de la qual és promoure l’emprenedoria entre la comunitat universitària i que tindrà lloc el 3 d’octubre a les 11.00 hores a la sala de graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

L’esdeveniment està organitzat per Espaitec i la Càtedra INCREA d’Innovació, Creativitat i Aprenentatge, entitats promotores d’UJI Emprèn OnSocial, el programa d’emprenedoria sostenible dirigida a l’estudiantat, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis de l’UJI.

A l’inici de la jornada, el vicerector d’Innovació, Transferència i Divulgació Científica, David Cabedo, presentarà els programes de suport a les persones emprenedores que actualment ofereix la universitat, així com les ajudes econòmiques a l’emprenedoria que pot sol·licitar la comunitat universitària.

Posteriorment el CEO i cofundador de NARIA, Kilian Zaragozá, explicarà el seu pas pel programa UJI Emprèn OnSocial així com la seua trajectòria professional després de la posada en marxa del seu projecte social Nadie Sin Su Ración Diaria, una eina que digitalitza el sistema de donacions d’aliments i afavoreix la inclusió social de les persones que pateixen la necessitat de rebre l’ajuda alimentària.

Per a finalitzar, el youtuber i divulgador científic, José Luis Crespo, explicarà com va aplicar de manera innovadora els seus coneixements en física mitjançant la posada en marxa de la plataforma de divulgació científica Quantum Fracture.

El «Dia de la Persona Emprenedora» és una iniciativa que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ