NRS Group, firma vinculada a Espaitec, ha desenvolupat la plataforma 360NRS per a dur a terme campanyes de màrqueting multicanal, amb la qual realitzar enviaments SMS, email màrqueting i campanyes de veu

La companyia NRS Group, vinculada a Espaitec, ha desenvolupat la plataforma 360NRS per a dur a terme campanyes de màrqueting multicanal. 360NRS és una de les plataformes més potents i segures per a elaborar campanyes de màrqueting multicanal en posseir la certificació ISO27001 que garanteix la seguretat i encriptació òptimes de totes les dades dels clients. La plataforma ha sigut desenvolupada íntegrament a Espanya, i compta amb funcionalitats úniques gràcies a formar part de la xarxa de partners de Google.

SMS verificats

La plataforma 360NRS presenta com a novetat el servei SMS Verified, una evolució del missatge de text clàssic en el qual s’incorpora el logosímbol de l’empresa en el remitent, una breu descripció dels serveis, i el més rellevant per a aquest canal, una insígnia de verificació oficial de Google. Aquesta insígnia s’aconsegueix a través d’un procés de validació que es pot realitzar a través de 360NRS, i que atorga tant a l’empresa com als potencials clients, la confiança i seguretat de quina el contingut és enviat exclusivament per l’empresa remitent. Aquest nou servei pretén eliminar les pràctiques de phishing o spam, enviant directament el contingut rellevant per al client en la seua safata de sms principal.

Servei de crides verificades

Les crides verificades és un nou servei revolucionari amb el qual compten menys de 20 companyies a tot el món. La nova funcionalitat permet que els usuaris coneguen la identitat de l’empresa, mitjançant la validació de Google, abans de contestar una crida. Aquest servei permet que en les crides es puga incloure el nom i el logosímbol de la companyia, a més d’una insígnia de verificació de Google i el motiu de la crida; facilitant que els usuaris puguen identificar a l’empresa d’una forma senzilla i ràpida en veure immediatament el logosímbol i nom de la companyia.

Campanyes de màrqueting multicanal

Les campanyes de màrqueting multicanal es realitzen de manera automàtica i permeten crear comunicacions personalitzades, com per exemple, felicitacions d’aniversaris o recordatoris de reunions, tot això sense necessitat d’un especialista, simplement seleccionant la columna que fa referència a aquest camp i indicant el dia i l’hora desitjada i la plataforma llançarà l’avís. Un altre aspecte que s’inclou és la secció de formularis i enquestes, eina que permet crear tota classe de formularis, adaptar-los a la imatge corporativa i enviar-los a través de SMS Massius o email als potencials clients; analitzant en temps real totes les respostes.

NRS Group

La companyia NRS Group porta més de 20 anys ajudant a millorar la comunicació de les empreses, connectant-les directament amb els seus clients a través de cinc canals, destacant les seues solucions de missatgeria mòbil adaptades i dissenyades per a cada empresa. L’empresa tecnològica ressalta pel seu enfocament estratègic i innovador, apostant per la senzillesa, practicitat i personalització dels seus serveis de comunicació, aconseguint ser un referent en l’àmbit de màrqueting multicanal i la comunicació massiva, tant per a grans com mitjanes empreses. NRS Group destaca per les diferents solucions que ofereix a través de les seues múltiples plataformes i APIs que complementen a la nova versió de 360NRS.

  • WAUSMS: plataforma low cost d’enviament massiu SMS amb connexions a tothom, orientada a petites i mitjanes empreses.
  • NRSGATEWAY: plataforma per a enviament massiu de SMS amb cobertura en més de 180 països, orientada a operadores mòbils de tot el món, empreses OTT (Over the Top) i proveïdors de telecomunicacions. Amb la tecnologia més capdavantera i actualitzada del mercat, que ofereix múltiples connexions API per a la integració de qualsevol programari o aplicatiu.
  • SMSEASYSMS: plataforma de marca blanca més completa del mercat i totalment customizable per a adaptar-se a la imatge i domini de la teua empresa. Orientada a revenedors i qualsevol classe d’empreses que necessiten ampliar i renovar la seua cartera de serveis. Així a través de SMSEASY podràs oferir com a propis serveis d’enviament de SMS i Text2speech.