El dimarts 16 de febrer Espaitec va organitzar el primer taller en línia dins del cicle Cuida’t Espaitec, un conjunt d’accions de formació i divulgació on la salut i el benestar són protagonistes. Cuida’t Espaitec és un cicle de conferències i tallers destinat a les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de la província de Castelló.

Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València, va ser l’encarregada d’impartir el primer taller en línia amb el títol «Nutrició adequada en l’oficina o teletreball». La ponent va compartir algunes de les pautes necessàries per a confeccionar un menú saludable i equilibrat en l’àmbit laboral.

Durant el seminari virtual es va fer un recorregut per les principals causes que impedeixen aconseguir una alimentació saludable en els diferents entorns de treball. Es van destacar els següents temes: L’Empresa Saludable, Nutrició i Teletreball, La Llista de la Compra Saludable, i Els Nutrients específics per a reforçar el teu Sistema Immunitari.

En el seminari virtual es va donar a conéixer l’acció real i immediata que tenen els aliments en les nostres capacitats i com potenciar-les per a aconseguir un alt rendiment i productivitat. Es va aprendre a confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana, descobrint la relació directa que guarda la nostra alimentació amb el funcionament del nostre cos.

Espaitec continua amb la seua ferma aposta per enfortir el benestar i la salut del personal laboral de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i productiu. Per a això, ha planificat nous tallers en línia per a les pròximes dates:

  • Dimarts 30 de març: Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable
  • Dimarts 27 d’abril: Healthy snack” per als teus desdejunis, berenars i entre hores
  • Dimarts 25 de maig: Què oculten les etiquetes dels aliments?

Les accions emmarcades dins del cicle Cuida’t Espaitec compten amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

RESUM PRESENTACIÓ