Dilluns que ve 30 de novembre la Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Vinaròs organitzen la «II Jornada d’Innovació UJI – Empreses». La inauguració de la jornada es realitzarà des del centre Vinalab, a càrrec de la regidora d’Hisenda, Indústria i Ocupació de Vinaròs, Maria Cano, i el vicerector adjunt de Transferència, Innovació i Emprenedoria de l’UJI, David Cabedo.

La jornada continuarà en format en línia amb la ponència «Cap a la transferència del coneixement. Finançament projectes d’I+D+i en col·laboració Empresa-Universitat», a càrrec d’Ismael Rodrigo , director de l’Oficina de Cooperació en Investigació i desenvolupament Tecnològic de l’UJI. La jornada, moderada per Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec i gerent de la Fundació General de l’UJI, seguirà amb un programa de reunions virtuals, One to One, entre grups d’investigació de la universitat i empreses de l’àrea de Vinaròs.

La innovació i la tecnologia són els vectors clau per a eixir de l’actual situació de crisi. En aquesta jornada personal investigador de la Universitat Jaume I i professionals d’empreses de l’àrea de Vinaròs, exploraran possibilitats de col·laboració amb l’objectiu de donar resposta als reptes que planteja l’actual conjuntura.

La jornada s’emmarca dins de la segona fase del projecte Antenes de Transferència de Coneixement, dut a terme per la Fundació General de la Universitat Jaume I, responsable de la gestió d’Espaitec, i finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a través del conveni d’Impuls de la Transferència de Coneixement i Tecnologia entre Universitat i Empresa i suport de l’Emprenedoria Innovadora signada amb els parcs científics de la Comunitat Valenciana.