Espaitec amplia la seua xarxa d’empreses vinculades al parc científic i tecnològic de la Universitat Jaume I amb la incorporació de les companyies Gen72, Infoware i Trebol Tree. La unió d’aquestes noves empreses reforça la posició d’Espaitec com un lloc únic per al creixement i acceleració empresarial a la província de Castelló.

Gen72 Software S.L. és una empresa especialitzada a oferir solucions tecnològiques al sector assegurador espanyol, mitjançant un programari com a servei (Saas) anomenat Periges, que permet als perits gestionar grans volums d’encàrrecs gràcies a la videoperitació i altres eines digitals. L’objectiu principal és ajudar a la transformació digital del sector assegurador aportant solucions tecnològiques. La companyia forma part de l’Associació Espanyola Fintech e Insurtech i de la societat asseguradora Community of Insurance.

Infoware Soluciones Informàticas S.L.U. és una firma especialitzada en el disseny i desenvolupament d’apps per a mòbils iOS i Android, pàgines web, botigues en línia i aplicacions web. L’empresa també presta un servei de manteniment informàtic integral destinat especialment per a PIMES, oferint als seus clients consultoria informàtica, auditoria de seguretat, instal·lació i manteniment de xarxes entre altres serveis.

Finalment, Trebol Tree s’ha unit a Espaitec com a empresa virtual, podent gaudir de multitud de serveis de valor afegit com són la formació, vigilància tecnològic-financera activa i noves oportunitats empresarials. La companyia dedica la seua activitat al sector de la restauració, l’hostaleria i la gastronomia; millorant la seua reputació en línia a través de creació i gestió de contingut audiovisual, xarxes socials, pàgina web i altres recursos digitals. La companyia va nàixer a la fi de 2017 com una iniciativa empresarial per a donar a conéixer en l’àmbit nacional el potencial gastronòmic de la ciutat de Castelló.

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, continua ampliant el nombre d’empreses que s’uneixen al parc, aconseguint sumar 14 companyies durant el període de crisi sanitària i econòmica que es va iniciar el març de 2020.