Espaitec organitza el dijous 4 de març a les 16.00 hores i amb una duració de dues hores, un taller en línia sobre l’aplicació de màrqueting en la xarxa social Linkedin i el seu ús com a eina generadora de negoci. La sessió formativa va dirigida a les empreses que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de la província de Castelló per a millorar les seues habilitats empresarials.

El taller serà impartit per Stefania Brunori, estrateg de Marca i especialista en Xarxes Socials i Marca Personal, amb més de 15 anys d’experiència internacional en llocs de direcció. Originària de Castelló ha treballat als Emirats Àrabs durant més d’una dècada i en grans multinacionals com Teka i Nokia. La sessió formativa tindrà un marcat caràcter pràctic, en la qual s’aprendrà entre altres qüestions relacionades amb la xarxa social Linkedin, a com construir rellevància i posicionament, com atraure negoci mitjançant un perfil, els tipus de continguts per a generar negoci, com crear un pla de continguts i com és la publicitat de pagament en Linkedin.

Durant l’acció formativa, també es coneixeran les principals diferències entre un perfil de Linkedin personal i d’empresa, com utilitzar tots dos perfils per a generar negocis i les seues àrees clau, els tipus de contingut per a generar negoci, tàctiques efectives de generació de negoci i les tendències més actuals de màrqueting en Linkedin per a 2021.

Segons recents estudis, la realització del màrqueting de continguts té un cost de producció d’un 62% menys que el màrqueting tradicional, obtenint tres vegades més vendes. Tenint en compte que Linkedin continua tenint un trànsit orgànic molt alt, és a dir, trànsit que prové de resultats en cercadors i no de mètodes de pagament, és una de les eines clau de màrqueting per a les empreses en 2021, i així poder aconseguir una posició avantatjada respecte a la competència.

El taller en línia es realitzarà mitjançant l’aplicació Zoom. Per motius d’organització es requereix inscripció prèvia obligatòria fins al dijous 4 de març a les 14.00 hores, sent l’aforament limitat.

El cicle Recicla’t Espaitec és una sèrie d’iniciatives de formació que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu millorar les habilitats empresarials de les companyies vinculades a Espaitec, grups d’investigació de la Universitat Jaume I interessades a generar futures spin-offs i al teixit empresarial de la província de Castelló.

INSCRIPCIÓ