IV Jornada “La Clau de la Innovació…”
Al novembre torna la “La Clau … de la Innovació” per a abordar la temàtica de l’urbanisme social i sostenible. A través d’un col·loqui obert entre experts i societat castellonenca, es debatrà sobre la importància de desenvolupar noves maneres de gestionar projectes arquitectònics on les necessitats dels usuaris siguen el centre d’atenció.

La jornada organitzada per Espaitec tindrà lloc el dijous 14 de novembre a les 16.30 hores en el Col·legi Territorial d’Arquitectes de Castelló. Per motius d’organització i aforament es requereix inscripció prèvia en el següent enllaç https://forms.gle/YKwd822uJ23uenBZA abans del 12 de novembre.

Per a abordar la temàtica de l’urbanisme social i sostenible es comptarà amb un panell d’experts d’àmbits tan diferents com l’arquitectura, la tecnologia, el medi ambient o l’atenció al ciutadà, els qui donaran una perspectiva de 360º des de diferents perspectives, experiències i destreses.

Serà a través d’un debat moderat per Juan Antonio Bertolín, Gerent de la Fundació General de l’UJI i Director de Espaitec, en el qual participaran experts com Blanca Pedrola, Arquitecta en Bipolaire Arquitectes, qui aportarà la visió d’urbanisme i l’arquitectura eficient; Irene Reig, Membre en CivicWise València, qui destacarà la importància de la participació ciutadana en l’urbanisme; o José Guillermo Muñoz, Director d’Innovació de Be More 3D, qui oferirà una visió innovadora basada en la construcció d’edificis amb impressores 3D.

Daniel González, Director de Desenvolupament de Negoci de IoT Sens, parlarà sobre la transformació de les ciutats en espais intel·ligents; Teresa Gallego, Professora Departament d’Enginyeria Mecànica i Construcció de la Universitat Jaume I, aportarà la seua experiència en el desenvolupament de projectes arquitectònics socials per al bé comú; i Ángel Pitarch, President Col·legi Arquitectes de Castelló i Director de la Titulació d’Arquitectura Tècnica de la Universitat Jaume I, donarà la visió de com les universitats formen als futurs tècnics en habilitats socials aplicades a l’urbanisme.

“La Clau de la Innovació…” és un nou format de divulgació de la innovació, la ciència i la tecnologia finançat per la Consellera d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital. Un espai per a fomentar la interacció entre ments inquietes on debats oberts entre ciutadania i experts són els protagonistes. A través d’aquestes accions creem entorns innovadors de discussió creativa, reflexió i co-creació al voltant de temes d’interés vinculats a la generació d’innovació i creativitat.

–> Descàrrega del programa

–> Realitza la inscripció