El cicle Cuida’t Espaitec continua amb la seua activitat tenint com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de Castelló.

El segon dels tallers en línia del cicle Cuida’t Espaitec dedicat a la nutrició saludable en l’àmbit laboral té per títol «Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable», i té com a principal objectiu ajudar al personal de les empreses d’Espaitec i de la província de Castelló a preparar un menú setmanal saludable, fomentant una alimentació sana en el treball, la qual cosa repercutirà positivament en la motivació, rendiment i productivitat.

Durant la sessió es proporcionaran les eines necessàries per a aprendre a combinar els diferents grups d’aliments que han d’integrar els menjars i els sopars equilibrats, depenent si es menja a casa o de tupper en l’oficina. També s’aprofundirà en la famosa tècnica del batchcooking i com portar-la a la pràctica, estalviant temps quan es prepara el menú.

El taller en línia serà impartit per Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica, el dimarts 30 de març des de les 16.30 hores, amb una hora de duració, mitjançant la plataforma Zoom. Per a poder assistir al seminari virtual «Aprén a preparar el teu plat o tupper saludable», la inscripció prèvia és obligatòria.

Sobre Lina Granell

Lina és llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València. Màster oficial en Nutrició Personalitzada i Comunitària Graduada per la Universitat de València. Postgrau en la gestió de la categoria activitat física i esport en la farmàcia per EADA Business School. Diplomada en Sanitat per l’Escola Nacional de Sanitat (ENS) de l’Institut de Salut Carles III (ISCIII).

Ha desenvolupat projectes d’alimentació saludable per a diferents col·lectius amb patologies diverses com poden ser Alzheimer, obesitat, diabetis entre altres. També ha realitzat pràctiques sobre nutrició hospitalària en la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició del Consorci Hospital General Universitari de València. Especialista en nutrició esportiva ha participat en nombrosos congressos i seminaris com a ponent.

Espaitec aposta novament per enfortir el benestar personal dels treballadors de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable. El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ