Les empreses castellonenques continuen apostant per la plataforma E’joint4Challenge per a plantejar els seus reptes tecnològics. L’últim repte plantejat “Automatització de la lectura d’esquemes de principi P&ID d’instal·lacions de fluids per a l’obtenció de mesuraments”, ha sigut presentat per a la seua resolució a les més de 8.000 empreses de base tecnològica pertanyents a la xarxa de parcs científics i tecnològics membres d’APTE (Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya), a grups d’investigació d’universitats, a centres tecnològics i equips mixtos Business and Science (B&S).

En cas que l’empresa reptadora considere que la solució presentada per qualsevol dels solucionadors és adequada, se li facilitarà el contacte perquè puga establir relacions comercials de manera directa amb la supervisió d’Espaitec per a garantir la qualitat del servei.

Amb aquesta eina, Espaitec fomenta la importància de la innovació oberta en el sector empresarial castellonenc, així com connecta amb la tecnologia més capdavantera que fomenta el talent i resol problemàtiques reals de les empreses. En definitiva, es pretén que aquest mecanisme funcione com una eina col·lectiva i participativa per a la generació de solucions i idees.

Per a presentar reptes, per part de qualsevol empresa amb seu a la província de Castelló o per a proposar solucions per part de les empreses vinculades als parcs científics i tecnològics, s’haurà d’accedir a la web https://ejoint4c-espaitec.uji.es/ per a poder contactar i inscriure’s en aquesta eina gratuïta de suport a la innovació.