El cicle Cuida’t Espaitec continua amb la seua activitat tenint com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de Castelló. Amb aquesta sessió es pretén ajudar el personal laboral a poder seleccionar entre les opcions més saludables possibles per als seus desdejunis, berenars i entre hores, i així aconseguir aportar els nutrients necessaris per a un major rendiment en el seu horari laboral.

El tercer dels tallers en línia del cicle Cuida’t Espaitec dedicat a la nutrició saludable en l’entorn laboral té per títol «Healthy snacks per als teus desdejunis, berenars i entre hores», i té com a principal objectiu educar al personal de les empreses de la província laboral a realitzar un desdejuni saludable per a començar la seua jornada de treball, aprenent a triar els aliments més adequats per a aquest moment del dia i com combinar-los per a aconseguir gaudir d’uns desdejunis variats i que aporten els nutrients necessaris.

Durant la sessió es coneixeran quins aliments són les millors opcions per a tindre disponibles en els esmorzars i berenars en el treball, diferenciant-los dels aliments ultraprocessats als quals se sol recórrer en aqueixos moments del dia i que repercuteixen de manera negativa sobre el rendiment laboral. Els assistents també analitzaran el seu propi desdejuni habitual, per a detectar possibles errors, i així poder valorar quines alternatives saludables haurien de realitzar perquè el seu desdejuni siga saludable i variat.

La sessió en línia serà impartida per Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica, el dimarts 27 d’abril a les 16.30 hores, i amb una duració estimada d’una hora, mitjançant la plataforma Zoom.

Sobre Lina Granell

Lina és llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València. Màster oficial en Nutrició Personalitzada i Comunitària Graduada per la Universitat de València. Postgrau en la gestió de la categoria activitat física i esport en la farmàcia per EADA Business School. Diplomada en Sanitat per l’Escola Nacional de Sanitat (ENS) de l’Institut de Salut Carles III (ISCIII).

Ha desenvolupat projectes d’alimentació saludable per a diferents col·lectius amb patologies diverses com poden ser Alzheimer, obesitat, diabetis entre altres. També ha realitzat pràctiques sobre nutrició hospitalària en la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició del Consorci Hospital General Universitari de València. Especialista en nutrició esportiva ha participat en nombrosos congressos i seminaris com a ponent.

Espaitec aposta novament per enfortir el benestar personal dels treballadors de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable. El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ