El dijous 8 d’abril a les 16.00 hores Espaitec realitzarà el taller en línia «Introducció al Mindfulness Executiu 2» dirigit a les persones del teixit empresarial de Castelló interessades a millorar la seua salut i benestar. Després de l’èxit de la primera sessió formativa impartida per Jimmy Pons, arriba la segona sessió, més pràctica, d’un concepte on es duran a terme tècniques de relaxació i meditació per a aplicar en el dia a dia en els diferents ambients de treball.

En aquesta ocasió, els assistents aprofundiran en un enfocament nou del mindfulness aplicat a les empreses. Una nova oportunitat de millorar habilitats com la intel·ligència emocional interpersonal i intrapersonal, la gestió de les emocions, la resiliència i aprendre a viure en la incertesa.

De nou, estarà impartit per Jimmy Pons, qui compta amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit de l’emprenedoria, la innovació, la tecnologia i el coaching personal. Una persona que ha demostrat que el mindfulness executiu i la intel·ligència emocional són punts en els quals val la pena invertir.

Pons també és cofundador de Fitur Mindful Travel i Mindful Travel Destinations. Col·laborant activament en projectes per a portar el mindfulness al món educatiu com a Aules en Calma, sent l’ideòleg de Trailsforpeace, una xarxa de senderes per a fomentar la pau integral en les persones.

El taller formatiu s’engloba dins del cicle Cuida’t Espaitec, una iniciativa que té com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de la província de Castelló, el qual compta amb la col·laboració de la Consellería de Innovación, Universidades, Ciencia y Sociedad Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ