Promoure la cohesió d’equip en l’empresa per a millorar el benestar i la productivitat i adoptar un lideratge ressonant per a fomentar el sentit de pertinença a la companyia són els principals objectius d’aquest Cuida’t Espaitec conduït pel formador i psicòleg Pascual Benet

Espaitec organitza el dilluns, 14 de març de 16.00 a 17.30 hores, el taller «Cohesió d’equip: visió compartida» impartit pel psicòleg Pascual Benet dins del cicle Cuida’t Espaitec

L’objectiu de la jornada és promoure la importància de la cohesió d’equip en les empreses per a incrementar el benestar i la productivitat de la companyia així com aprendre a identificar quins perfils han de compondre una plantilla perquè siga eficient. Així mateix, Benet definirà les característiques del líder ressonant, una figura capaç de transmetre entre l’equip compromís i sentit de pertinença. 

Durant el taller també s’aportaran eines perquè cada component d’un equip siga capaç d’implementar l’autocrítica com a metodologia de treball, detectar quines són les seues fortaleses i vulnerabilitats, aprenent a identificar i reflexionar sobre les emocions pròpies i les de l’equip.

La sessió és gratuïta i tindrà lloc en format híbrid, presencial des de la sala Multiusos d’Espaitec 2 i també es desenvoluparà en línia a través de la plataforma Zoom, sent la inscripció prèvia obligatòria.

Pascual Benet

Pascual Benet és psicòleg, formador i coach ICF en l’àrea del comportament humà, gestió d’acords i habilitats directives en el sector públic i privat. El seu principal objectiu és transmetre la importància del treball intel·ligent, del benestar integral i la felicitat com a factors clau per a l’augment de la productivitat. Quant a formació, compta amb un Màster en Recursos Humans; Màster en Programació Neurolingüística; Màster en Psicologia Clínica i de la Salut i Màster en Psicologia Infantojuvenil.

A través del cicle Cuida’t Espaitec, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, es busca enfortir el benestar personal dels equips que conformen les empreses del Parc. 

INSCRIPCIÓ