El cicle Cuida’t Espaitec reprén la seua activitat tenint com a referència la salut i la cura de les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de Castelló. Espaitec aposta novament per enfortir el benestar personal dels treballadors de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i saludable.

El primer dels tallers en línia del cicle Cuida’t Espaitec té per títol «Nutrició adequada en l’oficina o teletreball». Amb aquest seminari virtual es pretén fomentar una alimentació saludable en els diferents entorns de treball, que repercutirà positivament en la motivació, rendiment i productivitat diària de les persones.

El taller en línia serà impartit per Lina Granell, llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica, el dimarts 16 de febrer des de les 16.00 hores fins a les 17.00 hores, mitjançant la plataforma Zoom. En el seminari virtual es donarà a conéixer l’acció real i immediata que tenen els aliments en les nostres capacitats i com potenciar-les per a aconseguir un alt rendiment i productivitat. Els participants aprendran a confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana, descobriran quina relació guarda la nostra alimentació amb el funcionament del nostre cos i podran analitzar la seua dieta descobrint els espais de millora de forma personalitzada.

Sobre Lina Granell

Lina és llicenciada en Farmàcia i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de València. Màster oficial en Nutrició Personalitzada i Comunitària Graduada per la Universitat de València. Postgrau en la gestió de la categoria activitat física i esport en la farmàcia per EADA Business School. Diplomada en Sanitat per l’Escola Nacional de Sanitat (ENS) de l’Institut de Salut Carles III (ISCIII).

Ha desenvolupat projectes d’alimentació saludable per a diferents col·lectius amb patologies diverses com poden ser Alzheimer, obesitat, diabetis entre altres. També ha realitzat pràctiques sobre nutrició hospitalària en la Unitat d’Endocrinologia i Nutrició del Consorci Hospital General Universitari de València. Especialista en nutrició esportiva ha participat en nombrosos congressos i seminaris com a ponent.

El cicle Cuida’t Espaitec compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ