L’objectiu d’esta iniciativa és reconéixer a les 100 startups més destacades dels parcs científics i tecnològics espanyols

L’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE) ha elaborat un llistat amb les 100 millors startups de l’any 2023 situades en els seus 51 parcs científics i tecnològics presents en 15 comunitats autònomes espanyoles. En este sentit, CEBIMAT, Abervian i InnoQubit, empreses vinculades a Espaitec, han sigut reconegudes en esta llista per a posar en relleu la seua qualitat i capacitat emprenedora.

CEBIMAT

CEBIMAT és una spin-off de la Universitat Jaume I l’activitat de la qual se centra en l’estudi de la biodegradació dels materials i el desenvolupament de solucions d’innovació tecnològica relacionades amb este procés biològic. Oferix servicis de laboratori d’anàlisi de biodegradació; realització d’assajos per a la mesura de la biodegradació i *compostabilidad de materials plàstics, i desenvolupament d’assajos a mesura per a l’estudi de la biodegradació dels diferents materials utilitzats en la indústria.

ABERVIAN

Abervian és un partner tecnològic basat en el sector de l’energia, especialitzat a desenvolupar productes i servicis per a empreses, sent la seua especialitat el desenvolupament de productes relacionats amb la mobilitat elèctrica i energia. Oferixen servicis de desenvolupament relacionats amb vehicle elèctric, des d’automoció a micromobilitat, disseny de bateries a mesura i *BMS, solucions per a recàrrega de vehicle elèctric i sistemes *IoT per al monitoratge i control d’energia, entre altres.

INNOQUBIT

InnoQubit naix amb la missió de liderar la transformació digital que les empreses demanden per a aconseguir la seua supervivència i sostenibilitat. La tecnològica castellonenca desenvolupa solucions per a la digitalització empresarial i facilita que les companyies obtinguen major capacitat d’adaptació i siguen més competitives en l’actual època de transformació digital.

CONSULTA EL LLISTAT