Mapa Tecnològic

El projecte pretén identificar i donar visibilitat a les empreses de base tecnològica i innovadora de la província, així com explorar les possibilitats de sinergies i col·laboracions entre elles. Un dels objectius principals d'aquest estudi és geolocalitzar, segmentar i senyalar les empreses de base tecnològica, sent un projecte en constant evolució i desenvolupament.

És un treball realitzat per la Fundació General de la Universitat Jaume I a través d'ESPAITEC, el Parc Científic i  Tecnològic de l'UJI.

Duració del conveni IVACE: Del 1 de septembre 2019 al 31 de desembre de 2019.

Duració del conveni AVI: Del 1 de gener 2020 fins a l'actualitat.

Para més  informació adreçar-se a:

 


Máquina CNC

UJI.>LAB

Máquina CNC

Aquest projecte és un exemple de l'estratègia que està implementant Espaitec per a fer costat a la comunitat universitària.

És en essència un projecte creatiu, que naix de la necessitat de dissenyar solucions de base tecnològica als diferents reptes que la societat demana a través de mecanismes com els Treballs Fi de Grau o Fi de Màster. Aquest projecte va vinculat a la metodologia cooperativa LivingLab (Marco de la Quàdruple Hèlice: Indústria, Govern, Universitat i Societat), que fomenta European Network of LivingLabs (ENOLL), de la qual Espaitec forma part de la seua junta directiva des de 2011. Cal destacar, que UJI>LAB disposa d'un FabLab la missió principal del qual és la de convertir idees en prototips reals que puguen ser usats per la societat, per tant es busquen solucions tangibles que puguen desenvolupar-se en futures startups. Per a això, s'ha realitzat una important inversió en maquinària d'última generació com: Impressora 3D, Impressora Resina, Talladora Làser, Traçador de Tall, CNC de Precisió i CNC de Gran Format.

Duració del conveni IVACE: De l'1 de setembre de 2019 al 31 de desembre de 2019.

Duració del conveni AVI: De l'1 de gener de 2020 fins a l'actualitat.

Més informació

Dirigir-se a Ester Peris (ester.peris@espaitec.uji.es)

Presentació Resultats UJI.>LAB


Castellon Global Program

Castelló Global Program

Castellon Global Program

El Castelló Global Program té com a objectiu seleccionar nou empreses de la província de Castelló per a treballar amb elles durant sis mesos, dotant-los de formació i assessorament personalitzat per a l'acceleració i el creixement empresarial.

Es tracta d'un programa de llarg recorregut on canviar la mentalitat de les empreses per a aprendre “noves formes de fer” basades en la innovació. Per a això, les empreses seleccionades es rodegen d'experts que agiten el seu coneixement i inquietuds empresarials, transformant les empreses en projectes que aposten per la innovació com a base de la competitivitat i el creixement empresarial.

En 2012 es va celebrar la primera edició i des de llavors 21 empreses de la província han passat per aquest programa en les seues tres edicions de vida. El Club Empreses Castelló Global Program està format per un selecte grup d'empreses on les sinergies i col·laboracions donen lloc a noves idees i productes.

Entitats col·laboradores i patrocinadores

Programa patrocinat per la Diputació de Castelló i dirigit per espaitec que compta amb la col·laboració de la Universitat Jaume I, Business Innovation i Lanzadera Emprendedores.

Web del programa

Vídeo del programa