Espaitec s’adhereix al servei APTEFORMA, la plataforma que gestiona APTE, Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya, i que ofereix formació gratuïta a les empreses vinculades al parc.

APTEFORMA és un servei per a totes aquelles entitats que es troben situades en un parc membre d’APTE. Les temàtiques de la formació són principalment les noves tecnologies.

Tota la formació ve impartida a través de píndoles, MOOCs o cursos d’autoformació. També s’inclouen webinars o vídeo píndoles.

L’objectiu és que aquest servei s’adopte pels parcs científics membres de APTE com un servei de valor afegit per a les empreses i entitats vinculades en qualsevol parc membre, així com fomentar el coneixement de les tecnologies disruptivas entre els treballadors de les empreses.

Alguns dels temes que es podran trobar en APTEFORMA són: Blockchain, Ciberseguretat, Indústria 4.0, Intel·ligència Artificial, Transformació Digital, Smart Cities, Edge Computing, Realitat Augmentada, Big Data i Fabricació i impressió en 3D.

Donar suport a la digitalització empresarial i a l’avanç del talent digital són aspectes rellevants per a l’augment de la competitivitat de les empreses en un entorn canviant. Per això, Espaitec, pretén oferir a l’usuari un contingut formatiu atractiu, amé, de contingut exclusiu, inèdit i propietat de APTE.

Així mateix, una vegada finalitzat els cursos d’autoformació i MOOCs de APTEFORMA, s’oferirà a l’usuari un certificat per haver finalitzat aquesta formació.

L’ús de APTEFORMA és totalment gratuït, reservat només als treballadors de les empreses i entitats situades als parcs científics i tecnològics d’Espanya.

Si eres membre d’alguna empresa amb vinculació a Espaitec i vols registrar-te pots accedir a aquest link.