Destacats Notícies

L’empresa virtual SemanticBots seleccionada com a finalista en la competició Ances Open Innovation

abr. 11, 2018 Espaitec

Un total de 107 empreses de tot el país es van presentar a aquest programa de tracció al mercat d’empreses innovadores

Ances Open Innovation és una iniciativa de l’Associació Nacional del CEEIs (ANCES) i 13 grans empreses de prestigi internacional. El programa s’emmarca en un context d’innovació oberta on les grans empreses presenten una sèrie de reptes tecnològics que poden ser resolts per les start-ups interessades. En l’edició de 2018 un total de 107 empreses van presentar solucions, sent una d’elles de la castellonenca SemanticBots, que a més ha sigut seleccionada com a finalista per a la solució presentada al grup d’hotels Iberostar.

L’empresa SemanticBots, recentment vinculada a Espaitec en la modalitat de virtual, és experta en el disseny i desenvolupament de plataformes conversacionals basades en chats de conversa amb intel·ligència artificial i en la captura i anàlisi de les dades generades en les converses mitjançant eines pròpies de dades massives. La solució presentada és un desenvolupament tecnològic específic per al sector turístic que té com a repte aconseguir augmentar la venda directa de Iberostar a través dels seus actius digitals: lloc web, aplicació, xarxes socials i altres accions de màrqueting digital.

La solució desenvolupada per SemanticBots cerca impactar, inspirar, conquistar, aconseguir la reserva de l’hotel i anar més enllà, facilitant l’estada i la tranquil·litat dels clients. Dijous que ve 19 d’abril l’empresa es desplaçarà fins al Centre d’Innovació de BBVA a Madrid per a defensar la seua solució davant la resta d’empreses innovadores. Us mantindrem informats i informades!

Més informació en ancesopeninnovation.com