Hemeroteca Notícies

Espaitec inicia “La clau…de la innovació”, un debat a cor obert en el Menador de l’ UJI

maig 10, 2018 Espaitec

“Som música. Compromís Vital i Cartografia de la salut” serà el tema central de la primera sessió on debatrem sobre salut

“La Clau…de la Innovació” és un nou projecte de divulgació de la innovació organitzat per Espaitec on cultura, documentals i debats oberts entre ciutadania i experts seran els protagonistes. Aquest nou format es basa en un conjunt de reflexions co-participatives a cor obert organitzades amb l’objectiu de crear un entorn innovador de discussió co-creativa, reflexió i col·laboració al voltant de temes d’interès vinculats a la innovació i la creativitat. Les trobades tindran una periodicitat quadrimestral.

El programa es dirigeix al sector empresarial de Castelló, emprenedors i aquelles persones que tinguen inquietuds per temes vigents en la societat d’avui dia i vulguen debatre i exposar els seus punts de vista a cor obert. L’aforament és limitat, per la qual cosa és necessari inscriure’s en aquest formulari d’inscripció per a reservar seient i garantir l’entrada en cas d’aforament complet.

La primera sessió tindrà lloc el 23 de maig a les 17.00 hores en Menador Espai Cultural i la reflexió girarà al voltant del següent tema: “SOM MÚSICA”. Compromís Vital i Cartografia de la salut. Una oportunitat per a definir entre tots un marc de referència de criteris estratègics i operatius que permeten posar en valor la salut com ben comú. Consideracions que ens permetran avançar en el desplegament d’una percepció correcta del significat d’alguns termes com a “pacient” o “apoderament”, així com redefinir processos i mecanismes que poden fer explícita la responsabilitat de cada persona amb la gestió de la salut.

També parlarem sobre la importància de convergir amb el desplegament d’una ciutadania digital de ple dret en l’àmbit de la salut, la qual cosa exigeix fer front a reptes com la ciberseguertat, la protecció de dades personals, la privadesa dels usuaris, però també l’accessibilitat i portabilitat de les dades, la proactivitat o la millora de les capacitats digitals per a promoure una interoperabilitat eficient amb els tutors en totes la parcel·les de la salut.

Moderada per Juan Antonio Bertolín d’ Espaitec, en aquesta primera sessió comptarem amb la participació d’agents de ponents com Cristina Botella (LABPSITEC), Carmen Fondo (AVAAR), Ernesto De la Cueva (CIPF), Maria José Sales (VEO), Francesc Joan Santonja (INNOVEM JUNTS), Valle Rabadán (QUAES) i Guillermo Rodríguez (BIOTICA).

Descarrega el programa // Amplía informació // Realitza inscripció