Des d’Espaitec, dins del cicle Recicla’t Espaitec, organitzem un nou taller per a poder donar resposta als reptes als quals s’enfronten les empreses. El 7 d’octubre desenvoluparem el taller “Estratègies de refinançament i reestructuració en temps de crisi”. La formació comptarà amb dues temàtiques principals sobre dret mercantil i laboral, i serà impartit per professionals del prestigiós despatx d’advocats Gómez Acebo & Pombo.

L’actual crisi econòmica produïda per la pandèmia de la Covid-19 ha tingut un fort impacte sobre les empreses. Dos dels principals reptes als quals s’enfronten les empreses en aquests períodes són la pèrdua de fonts de finançament i la manera de reestructurar els recursos humans. Amb aquesta sessió en línia volem oferir al teixit empresarial de la província de Castelló, l’oportunitat d’ampliar coneixements sobre aquestes assumptes importants per al futur de les empreses.

Programa de la Sessió

La primera part del taller en línia serà impartit per Alícia Olaso, advocada sènior de l’àrea Mercantil i responsable de l’àrea Financera de GAP València i Francisco Fita, soci director de l’oficina de GAP València, tots dos són especialistes en refinançaments empresarials. La segona part serà desenvolupat per Juan Antonio de Lanzas, responsable de l’àrea Laboral de GAP València.

En la primera part s’exposaran els processos de finançament i refinançament de les empreses. Les signatures es veuen abocades a prendre decisions com el refinançament del seu deute, a fi de resoldre els problemes de liquiditat puntual. L’objectiu d’aquesta part del taller és la de capacitar a les empreses amb les qüestions claus i pràctiques entre els diferents tipus d’acords de refinançament amb creditors financers, perquè siguen capaços de diagnosticar l’estat de les dificultats amb les quals s’enfronten i concloure quin tipus d’acord de reestructuració o renegociació dels seus deutes és el més convenient, segons les seues implicacions i efectes.

D’altra banda, en la segona part es compartiran les mesures adoptades durant la crisi sanitària referides a l’ocupació, els seus efectes en les relacions laborals i previsions futures de noves mesures. L’objectiu és dotar als participants d’eines necessàries per a ajustar la seua plantilla i activitat a la nova realitat.

La formació gratuïta es desenvoluparà a través de la plataforma Zoom des de les 16.00 a les 18.00 hores, i és obligatori realitzar una inscripció prèvia abans del dimarts 6 d’octubre en el formulari d’inscripció, atés que les places per a assistir al taller són limitades.