Recicla’t Espaitec organitza el dijous 15 d’abril a les 16.00 hores i amb una duració de dues hores, un taller en línia sobre Marca Personal com a element clau de Màrqueting per a incrementar les vendes. La sessió formativa va dirigida a les empreses que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I i del teixit empresarial de la província de Castelló per a millorar les seues habilitats empresarials.

El taller serà impartit per  Stefania Brunori, estrateg de Marca i especialista en Xarxes Socials i Marca Personal, amb més de 15 anys d’experiència internacional en llocs de direcció. Originària de Castelló ha treballat als Emirats Àrabs Units durant més d’una dècada i en grans multinacionals com Teka i Nokia. La sessió formativa tindrà un marcat caràcter pràctic, en la qual es coneixeran quals són els elements clau de la Marca Personal, s’aprendrà a incorporar la Marca Personal a l’estratègia de Màrqueting de l’empresa, i també la importància de posseir una Marca Personal per a incrementar les vendes en 2021.

Segons recents estudis, els professionals que utilitzen la seua Marca Personal en les xarxes socials com a part de la seua estratègia de vendes, aconsegueixen unes de vendes d’un 78% més que aquells que no ho fan. Amb la indubtable expansió de les xarxes socials i el negoci en línia, i la creixent competència en tots els sectors, la Marca Personal s’ha convertit en una eina nova i eficient per a generar vendes, siga com a empleat o com a professional independent.

El taller en línia es realitzarà mitjançant l’aplicació Zoom. Per motius d’organització es requereix inscripció prèvia obligatòria fins al dijous 15 d’abril a les 14.00 hores, sent l’aforament limitat.

El cicle Recicla’t Espaitec és una sèrie d’iniciatives de formació que compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, que té com a objectiu millorar les habilitats empresarials de les companyies vinculades a Espaitec, grups d’investigació de la Universitat Jaume I interessades a generar futures spinoffs i al teixit empresarial de la província de Castelló.

INSCRIPCIÓ