L’empresa castellonenca NOB166 amb seu principal en l’edifici Espaitec 2, especialitzada en la investigació, desenvolupament i comercialització de projectes de base nanotecnològica de protecció antimicrobiana tèxtil, ofereix una nova fórmula anomenada PC166 Protect Clothes per a garantir la seguretat enfront de la Covid-19 en l’assistència a esdeveniments culturals.

La fórmula PC166 Protect Clothes permet, mitjançant la polvorització de cadires o butaques de cinema o teatre, la possibilitat de realitzar actes i esdeveniments culturals assegurances, mantenint durant una setmana aquest mobiliari lliure de coronavirus. Aquest nou producte, permetrà a les institucions públiques poder oferir aquest tipus d’esdeveniments culturals o d’una altra índole, demandats per la ciutadania amb seguretat enfront del coronavirus.

NOB166 té preparat el seu sistema de producció per a donar resposta a la demanda d’aquest nou format de 500ml, que s’aplica directament sobre els teixits mitjançant la polvorització o nebulizació en sec. PC166 Protect Clothes forma una armadura invisible que protegeix qualsevol superfície tèxtil del coronavirus i altres microorganismes durant un mínim de 7 dies.

Cal destacar, que amb aquesta iniciativa, l’empresa NOB166 ofereix novament una solució enfront de la Covid-19, requerint únicament d’una polvorització setmanal per a poder gaudir dels esdeveniments culturals.

Més informació sobre PC166 Protect Clothes ací