Nayar Systems, empresa vinculada a Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I, ha signat un acord comercial estratègic amb l’empresa francesa Sérénité 24h/24 per a la comercialització dels seus productes i serveis per a l’ascensor connectat a França. Nayar Systems i Sérénité 24h/24 s’alien, per a liderar el gran canvi tecnològic de l’ascensor en el mercat francés.

D’aquesta manera, Nayar Systems continua afermant el seu procés d’internacionalització. La companyia castellonenca ha signat un acord comercial estratègic amb l’empresa Sérénité 24h/24, el principal objectiu de la qual és la comercialització, per part de la corporació francesa, de les solucions tecnològiques de connectivitat desenvolupades per Nayar Systems per a les empreses franceses de manteniment d’ascensors. Així doncs, la tecnologia de la companyia espanyola serà introduïda en el mercat francés amb l’objectiu de contribuir a la digitalització i modernització del sector de l’elevació a França.

Cal destacar, que amb aquest acord Nayar Systems, aferma la seua posició de lideratge en el sector de l’ascensor, ja que està present en els mercats de Portugal, Alemanya, la Xina i ara també a França, cobrint el 70% del mercat de l’elevació francés. Tal com nomena Alexis Nadal, CEO de Nayar Systems, “l’acord amb Sérénité24h/24 com partner per a la comercialització de la nostra solució net4machines a França ens permet oferir una solució adaptada al mercat francés per al control remot de l’ascensor i del manteniment predictiu”.

Nayar Systems: la seua expansió a França

Les solucions de connectivitat tecnològica propostes per Nayar Systems permetran la transformació de les xarxes de telecomunicacions d’ascensors en el mercat francés, oferint un canvi intel·ligent davant el necessari abandó dels intercanvis per tons DTMF, el nivell i la qualitat dels quals es deteriora progressivament. D’aquesta forma, les empreses de manteniment d’ascensors podran accedir al món de les xarxes de dades IP, permetent-los oferir als propietaris dels ascensors soluciones per a obrir les portes a la tan esperada evolució. Entre aquesta varietat de solucions, destaquen la implementació del 4G (connectivitat IP a l’ascensor, la fiabilitat de l’alarma remota, la supervisió tècnica bidireccional del funcionament de l’ascensor, l’aposta per la tecnologia predictiva, o la gestió dinàmica de les pantalles connectades).

D’altra banda, Sérénité 24h/24 és una companyia amb una trajectòria de quinze anys treballant al costat d’empreses de manteniment d’ascensors, principalment pimes, en tota França. Jaune de Mars proporciona a les empreses de la indústria dels ascensors targetes SIM (màquina a màquina) i desenvolupa un programari de gestió per a ascensors connectats. Bluewave Technologies comercialitza solucions tecnològiques per a connectar l’ascensor. L’empresa francesa és especialista a oferir el subministrament de productes, l’assistència tècnica i comercial per a la seua instal·lació i el desplegament de solucions comercials per al client final; juntament amb l’accés al programari web per a poder accedir a tots els nous serveis que ofereixen solucions tecnològiques, així com la gestió de serveis de seguretat i tecnologia a través de les seues plataformes, les 24 hores del dia i els 7 dies a la setmana.

Per a finalitzar, Nayar Systems s’ha convertit en un partner tecnològic que ofereix als seus clients solucions tècniques per a aconseguir l’excel·lència operativa; i mitjançant l’acord estratègic aconseguit amb Sérénité 24h/24, l’empresa castellonenca aposta per comercialitzar els seus productes i solucions en el mercat francés, consolidant-se com un proveïdor de serveis de IoT industrial per al sector de l’elevació a França.