Les empreses Loopers i Quantum Energía Verde s’instal·len en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, per a formar part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I. Amb l’adhesió d’aquestes noves empreses Espaitec es consolida com un lloc únic per al creixement i acceleració empresarial a la província de Castelló.

Looper Experience S.L.U. és una enginyeria creativa i estratègica que treballa en l’àmbit del màrqueting basat en les experiències. Són especialistes en enginyeria emocional i màrqueting sensorial per a resoldre els nous reptes derivats del buit emocional que generen els processos de digitalització del mercat. Dissenyen experiències emocionals per a les marques i fabriquen els elements que les generen. Loopers, a més, és la divisió especialitzada en capacitats emocionals d’un grup d’empreses líders en digitalització de processos.

Quantum Energía Verde S.L.U. és una empresa especialitzada en el disseny, desenvolupament, finançament, construcció, legalització i manteniment d’instal·lacions fotovoltaiques. Proporcionen el coneixement en grans instal·lacions fotovoltaiques a nivell internacional. El seu valor principal és la professionalitat en el servei al client, des del disseny fins a l’execució sent el seu principal factor de creixement i ha permés convertir-se en l’empresa líder d’Andalusia en nombre d’instal·lacions realitzades. La seu central de la companyia es troba situada a la província de Sevilla (Bollullos de la Mitación).

Espaitec ha aconseguit sumar onze noves empreses al parc durant l’any 2020 malgrat la pandèmia de la Covid-19 que ha generat una nova crisi econòmica. S’han instal·lat físicament huit empreses al parc, i d’altra banda, tres companyies s’han vinculat de manera virtual, podent gaudir de multitud de serveis de valor afegit com són la formació, vigilància tecnològic-financera activa i noves oportunitats empresarials.