CloudAPPi, companyia amb seu en Espaitec, continua amb la formació especialitzada en APis juntament amb la Fundació APIAddicts a Llatinoamèrica

L’empresa d’Espaitec CloudAPPi segueix amb la seua ferma aposta per la formació especialitzada en el desenvolupament i integració de programari en les aplicacions (APIs). De la mà de la Fundació APIAddicts, la major comunitat d’amants de les APIs en espanyol, realitza novament el seu curs especialitzat sobre APIs a Llatinoamèrica, concretament a Mèxic, amb l’objectiu de continuar formant a futurs professionals en la correcta definició d’APIs, tenint en compte la seua definició, seguretat, proves i arquitectura, entre altres matèries.

L’edició de 2022 s’ha dut a terme de manera presencial a Ciutat de Mèxic, on els assistents van gaudir de diverses jornades intensives en les quals van aconseguir adquirir una visió global del govern d’APIs, conéixer l’API Manager i les pràctiques d’èxit, Open API, autenticació Unit Testing/TDD, estratègies de reporting amb YAML’s, i disseny Agile. El curs formatiu es va realitzar en col·laboració amb l’empresa especialitzada en APIs, Scorce, tenint com a principal ponent al primer analista de negoci del BBVAApimarket i CEO de CloudAPPi, Marco Antonio Sanz.

La formació especialitzada en APIs s’ha impartit durant 12 edicions, iniciant-se en Espaitec, per a continuar a Llatinoamèrica, en països com Colòmbia, el Perú i Mèxic. Els participants s’han certificat com API Owners, el nou rol entre negoci i tecnologia capaç de definir, validar i documentar una API amb els requisits de negoci, sempre al punt de la part més tècnica. A la iniciativa s’han sumat més de 200 API Owners certificats i empreses internacionals com RIMAC, Bancolombia, La Caixa o RecordGo, els qui han confiat en aquesta formació per a formar als seus equips.

Certificació API Owner

La formació especialitzada en APIs que ofereix CloudAPPi i la Fundació APIAddicts és un curs pioner i referent dins del sector per a aprendre a gestionar el cicle de vida complet de les APIs. És impartit per professionals experts i poden accedir tant perfils tècnics com business, perquè l’enfocament és perfecte per a introduir-se als conceptes de l’APIficació. La formació dona accés a la certificació d’una de les professions més demandades, apta per a unes certes licitacions i processos de selecció.

La Fundació APIAddicts organitzarà la seua següent formació a Espanya pròximament, a partir del mes d’octubre i amb places limitades que s’assignaran mitjançant reserva.

CloudAPPi

CloudAPPi és una companyia innovadora que lidera l’àmbit de les plataformes de gestió d’APIs i la ciberseguretat, ajudant al sector empresarial en la seua transformació digital a través de les APIs i també a emprenedors en la creació de MVPs.

La signatura va iniciar la seua marxa en 2013 realitzant arquitectures Cloud tant en AWS, Google Cloud, Azure i IBM, instal·lant el concepte de Devops en tots els seus clients, i desenvolupant aplicacions apificades (Front i Back) utilitzant tecnologies com vue.js, angular, react, node.js i spring i sent partner dels principals API Managers com WSO2 o Axway.