La sessió tindrà lloc dijous, 2 de juny de 16.00 a 17.30 hores, a la Sala Multiusos d’Espaitec 2 

Espaitec organitza el dijous, 2 de juny, un taller impartit pel coach Kike Algora on es donarà a conéixer l’impacte que tenen les emocions en els resultats de processos laborals. Aquesta sessió s’emmarca dins del cicle Cuida’t Espaitec, l’objectiu de la qual és enfortir el benestar i la salut del personal laboral del teixit empresarial de la província de Castelló, afavorint el clima laboral positiu i productiu.

La finalitat de la sessió és que les persones assistents prenguen consciència de com les emocions i la manera de comunicar afecta a la productivitat i a la relació amb les persones de l’entorn laboral. En aquest sentit, es presentaran diverses tècniques i ferramentes aplicables al dia a dia per a augmentar la gestió emocional i millorar les habilitats comunicatives interpersonals per a incrementar la capacitat d’escolta i empatia.

Per a assistir a la sessió, que se celebrarà de forma únicament presencial a la Sala Multiusos d’Espaitec 2 de 16.00 a 17.30 hores, la inscripció prèvia és obligatòria.

Kike Algora 

Kike Algora és formador, conferenciant i soci fundador de OREMIT, consultoria especialitzada a millorar els resultats de les organitzacions a través del benestar de les persones. Membre de la junta directiva de l’Associació Nacional d’Intel·ligència Emocional i coach executiu per l’Escola Europea de Coaching, compta amb diversos màsters en Intel·ligència Emocional i Coaching, en Psicologia Positiva Aplicada en les Organitzacions i en Neuromarketing.

Durant 18 anys Kike Algora ha treballat en empreses de diferents sectors i nivells organitzatius, la qual cosa li ha permés tindre una visió molt àmplia de les relacions interpersonals, les necessitats de les persones i l’equilibri amb els comptes de resultats. 

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana

INSCRIPCIÓ