El divendres 31 de gener torna InnoBar, mantenint-se en format esmorzar com en les últimes dates. Aquest primer networking beer del 2020 presenta com a gran novetat, el repartiment gratuït des de Espaitec de gots reutilitzables per als treballadors i treballadores de les empreses instal·lades i vinculades al Parc. La finalitat d’aquesta acció és evitar la utilització innecessària de plàstic d’un sol ús. Així podrem tindre gots reutilitzables per a futurs esdeveniments InnoBar. Un dels objectius de Espaitec és fomentar el reciclatge i protecció del medi ambient dins dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb els quals s’han compromés l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE).

Per a aquest any 2020, excepte excepcions com és aquest primer acte, continuaran celebrant-se els esdeveniments InnoBar cada dijous últim de mes a les 11.00 hores, en la cafeteria/terrassa de l’edifici Espaitec 2. Des de Espaitec continuarem impulsant, que els esdeveniments InnoBar continuen convertint-se en un punt de trobada perquè empreses i emprenedors de diversos sectors compartisquen coneixement i creen noves oportunitats de negoci. A més de tindre com a finalitat, que les empreses de Espaitec amplien la seua xarxa de contactes i detecten potencials col·laboradors entre la resta d’empreses del Parc. En definitiva, fomentar trobades disteses i espontànies, perquè empreses de diferents sectors i professionals de diferents àrees de coneixement, es coneguen amb la finalitat de compartir coneixement i generar nous projectes empresarials.

Aquesta acció de dinamització, forma part d’un conjunt d’activitats finançades amb el suport de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de reforçar el sentiment de pertinença a Espaitec i potenciar el creixement de les empreses a través del networking i la generació de projectes col·laboratius.

Finalment, recorda que Innobar és un acte gratuït i exclusiu per a les empreses instal·lades i vinculades a Espaitec. Un espai obert a tots els treballadors i treballadores del Parc on idees, creativitat, innovació i companyonia seran els protagonistes. Finalment, informar-te que només necessitem la teua inscripció mitjançant aquest formulari per a confirmar la teua assistència, per facilitar l’organització de l’esdeveniment.