L’empresa I-care, situada en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I llança el “Servei Wicare, convertint-se així en el primer proveïdor de serveis industrials a oferir el procés de monitoratge sense fil de vibracions com a solució OPEX, contribuint a una implementació més eficient de la Indústria 4.0

I-care, especialitzada en manteniment predictiu i fiabilitat, ha realitzat una investigació de mercat obtenint com a resultats que gran nombre de companyies estan disposades a fer el pas cap a la Indústria 4.0. En canvi, en tractar-se d’un procés costós i lent, continuen treballant sense actualitzar el seu pla de manteniment. Per això I-care aposta per un model que ofereix la possibilitat d’implementar noves tecnologies d’una forma ràpida i senzilla.

En el “Servei WiCare les dades tenen un paper clau ajudant a seleccionar el mètode de recopilació de dades més adequat per a cadascuna de les empreses. Els analistes converteixen les dades en informació útil i en KPIs que els mateixos clients poden consultar en dashboards. Amb aquests informes de dades, els clients poden actuar de manera proactiva, reduir costos i augmentar els temps d’activitat.

El «Servei Wicare» elimina la inversió inicial necessària per a monitorar els equips, ja que segueix un model OPEX i per un cost tancat s’inclouen tots els processos necessaris per a realitzar una anàlisi de vibracions a remot.