L’empresa Gen72 Software, firma situada en Espaitec, ha desenvolupat la plataforma PeriGes per a la gestió dels sinistres de manera eficient, aconseguint tramitar més de 2000 sinistres durant setembre

Gen72 Software, companyia amb seu en Espaitec, ha desenvolupat  PeriGes, la plataforma en el núvol que permet la gestió de sinistres de forma més eficient. La plataforma posseeix avançades eines tecnològiques com la videoperitació, aplicació mòbil i la connexió amb companyies asseguradores mitjançant l’ús de Machine Learning (ML) i l’automatització robòtica de processos (RPA).

PeriGes ja s’utilitza en més de 20 províncies d’Espanya i pretén ser la plataforma estàndard de gestió de sinistres utilitzada per perits i companyies d’assegurances. Actualment es troba en un procés de cerca d’inversió activa involucrant a Business Angels i a fons de capital que invertisquen en startups en etapes primerenques o seed.

Cal destacar que durant el mes de setembre passat, a través de PeriGes es van tramitar més de 2.000 sinistres en la seua plataforma, provocats en gran manera pels nombrosos incidents meteorològics que es van ocasionar en el final de l’època estival.

Sobre Gen72 Software

Gen72 Software és una firma especialitzada a oferir solucions al sector assegurador espanyol a través d’un programari com a servei (Saas) anomenat PeriGes, que permet als perits gestionar grans volums d’encàrrecs gràcies a la videoperitació i altres eines digitals. La seua missió és ajudar a la transformació digital del sector assegurador aportant solucions tecnològiques. L’empresa castellonenca forma part de l’Associació Espanyola Fintech i Insurtech i de la societat Community of Insurance.