La sessió, emmarcada en el programa d’activitats de Castelló Global Program, se celebra el 17 d’octubre en la Sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut 

Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, organitza el dimarts, 17 d’octubre, la quarta edició d’Innovatossals (Innovant amb Tombatossals), el lloc de trobada entre persones expertes en innovació. Aquesta jornada es desenvolupa dins de les activitats de Castelló Global Program, el programa de creixement i acceleració per excel·lència de la província de Castelló, i que compta amb el cofinançament de la Diputació de Castelló.

La iniciativa es dirigeix a executius i executives d’empreses de la província de Castelló a fi de conéixer i compartir les diferents estratègies i metodologies per a impulsar la generació d’innovació que dissenyen i incorporen organitzacions de rellevància d’àmbit nacional i internacional en diversos sectors i disciplines. 

Durant la quarta edició de la trobada, moderat per la periodista Marta Fullera, participaran Jorge Lang, Innovation & Solutions Partners Director (retirat) d’Intel; Susana Pascual, CEO de PixelsHub; Alejandro Pérez, Sènior Digital Insights & Analytics Manager de Warner Bros Discovery, i Javier Val, Director, Salesforce Enterprise&Cloud Solutions and Assets Initiative de NTT DATA.

Segons Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, «Innovatossals ofereix una oportunitat única per al nostre teixit empresarial per a reflexionar i debatre sobre els models d’innovació implementats per empreses de referència mundial des de diferents perspectives: models de negoci, cadenes de valor i estratègies empresarials el que contribuirà a enfortir la competitivitat del nostre entorn empresarial»

Per a participar en la 4a edició d’Innovatossals és necessari inscriure’s prèviament. L’esdeveniment se celebrarà de 9.00 a 12.00 hores en la Sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut de l’UJI.

Innovatossals

Innovatossals ofereix una oportunitat única per al teixit empresarial de la província, ja que s’estableix com un espai anual on reflexionar i debatre sobre els models d’innovació implementats per empreses de referència mundial des de diferents perspectives: models de negoci, cadenes de valor i estratègies empresarials el que contribuirà a enfortir la competitivitat del nostre entorn empresarial.

En aquest sentit, al llarg de les seues quatre edicions, ja ha comptat amb la participació d’empreses com IBM, Microsoft, Telefónica, Oracle, Repsol i Vodafone, entre altres.