L’objectiu d’aquesta edició és reivindicar la presència de la dona en empreses d’I+D+i, apostant per un «Innovatossals en femení»

El dimarts, 18 d’octubre, se celebra la tercera edició d’Innovatossals (Innovant amb Tombatossals), el lloc de trobada entre persones expertes en innovació organitzat per Espaitec. Aquesta activitat s’emmarca dins del programa d’activitats de Castelló Global Program, el programa de creixement i acceleració per excel·lència de la província de Castelló, i que compta amb el cofinançament de la Diputació de Castelló.

La iniciativa va dirigida a executius i executives d’empreses de la província de Castelló amb la finalitat de compartir les estratègies d’innovació estan duent a terme diferents empreses de rellevància que desenvolupen la seua activitat tant a nivell nacional com internacional. En aquesta tercera edició de l’esdeveniment es conforma com un espai de visibilització d’expertes en innovació que ocupen llocs directius i, d’aqueixa manera, reivindicar la presència de la dona en les companyies d’I+D+i, apostant per un «Innovatossals en femení».

En paraules de Juan Antonio Bertolín, director d’Espaitec i gerent de la Fundació General de la Universitat Jaume I, «Innovatossals és una oportunitat sense igual per a reflexionar sobre els models d’innovació que duen a terme empreses de diversa índole, àmbit i pertanyents a tots els sectors industrials permetent discutir sobre models de negoci, cadenes de valor i estratègies la qual cosa redundarà en una major competitivitat del nostre teixit empresarial». 

Per això, durant la tercera edició de la trobada, moderat per la periodista Marta Fullera, participaran Mar Montalvo, Innovation Manager en Oracle España; Gema García, Directora de TechBD, Corporate Venturing i Open Innovation en Repsol; Sara Pedraz, Innovation Lead en GSK, i Belén Linares, Innovation Director en Acciona. En finalitzar les ponències s’obrirà un espai de debat on ponents i assistents podran abordar els temes tractats en la jornada. 

Per a participar en la 3a edició d’Innovatossals és necessari inscriure’s prèviament. L’esdeveniment se celebrarà de 9.00 a 12.00 hores des de la Sala Multiusos d’Espaitec 2 i podrà seguir-se en línia a través de Zoom. 

INSCRIPCIÓ

PROGRAMA COMPLET