L’objectiu d’aquesta acció de formació gratuïta és ajudar a madurar idees emprenedores de la comunitat universitària per a reflexionar conjuntament el seu enfocament cap al mercat.

El mes de juny començarà una nova edició del programa Bootcamp X Entrepreneurship, concretament del 9 al 12 de juny. Aquest programa és promogut per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume  I, en col·laboració amb l’acceleradora Social Nest Foundation, està dirigit a totes aquelles persones de la comunitat universitària (estudiants, PAS,PDI, AlumniSAUJI Premium) que tinguen una idea d’emprenedoria i vulguen aprendre quins són els primers passos a donar en el seu camí com emprenedor o emprenedora.

El programa, que en aquesta ocasió compta amb el finançament de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, naix amb la finalitat d’acostar a les persones amb una idea emprenedora a la metodologia per a poxar en marxa una startup que habitualment s’usa en les incubadores i acceleradores més reeixides del món, així els participants puguen “aterrar” les seues idees, i en concret, aconseguiran aprendre les competències necessàries per a emprendre, el procés i les eines d’emprenedoria Lean Startup, la importància de la veu i l’experiència dels clients, les experiències d’emprenedors, com prototipar les seues idees, com comunicar i augmentar l’impacte social dels seus projectes.

El format de les sessions serà en línia, adaptat a la situació actual de crisi sanitària, i es realitzaran tallers teòric-pràctics impartits pels diferents especialistes en cadascuna de les temàtiques.

Els cinc experts de l’acceleradora Social Nest Foundation que ens acompanyaran en aquesta nova edició seran:

Manuela Procopio

Dissenyadora, consultora, formadora i facilitadora multidisciplinària amb mentalitat emprenedora. S’ha format en Disseny per a la Innovació (ELISAVA), en Gestió Digital (HYPER ISLAND) i en Administració d’Empreses.

Actualment és la Directora Operativa de l’Escola de Management & Design Strategies en IED Barcelona (Escola Superior de Disseny), departament que es dedica a la creació i a la realització dels cursos enfocats en l’ús del disseny com a eina estratègica.

Margarita Albors

Fundadora i Presidenta de la Fundació Social Nest, Màster en Administració de la Universitat d’Harvard, un Programa de Gestió Estratègica i Lideratge Social de la IESE Business School (amb una beca de la Fundació Rafael del Pi); i és Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de València.

S’ha centrat en l’impacte social des de 2009, treballant primer en l’ONG Women’s Initiative for Self Employment a Califòrnia (els EUA) abans de fundar Social Nest Foundation. Anteriorment, va treballar per a la multinacional farmacèutica GlaxoSmithKline al Regne Unit i en l’empresa d’aliments Bonduelle a Espanya.

Raquel Galvéz

User Researcher i Service Designer en projectes d’impacte social i/o mediambiental com a consultora independent. Més de 10 anys fent investigació d’usuari i disseny de serveis per a empreses com Consum, Balearia o Pavasal, i també per a startups socials. Va treballar durant cinc anys com Trend Researcher en l’Observatori de Tendències de l’Hàbitat, on realitzava labors d’investigació i anàlisi de tendències socials, disseny i comunicació.

Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació per la Universitat Jaume I, un Títol Especialista Universitari en Gestió del Disseny per la Universitat Politècnica de València, i és Enginyera Tècnic en Disseny Industrial per la Universitat Politècnica de València.

Luis Martínez Andreu

Consultor amb més de vint-i-huit anys d’experiència en gestió empresarial i en gestió de persones en empreses d’àmbit nacional i internacional (asseguradores, empreses tecnològiques i de serveis). Coach per a desenvolupament de professionals i equips, Interim en Recursos Humans i Gestió d’Empreses. H2020 SMEs Innovation Business Coach-European Comission.

També és professor associat en el Màster de Recursos Humans i en el Màster en Coaching i Intel·ligència Emocional de la Universitat Jaume I. Posseeix un Màster en Negocis i Administració per la Universitat de València, i un PDG en Administració de Negocis i Direcció per el IESE Business School de la Universitat de Navarra.

Oscar Lozano Poquet

Co-fundador i CEO de Ritmi, una empresa de base tecnològica que desenvolupa un dispositiu wearable no invasiu i d’ús estés, encarregat de registrar les dades i detectar arrítmies en temps real. Ha creat i dirigit empreses d’importació d’electrònica i diverses startups de salut.

Guanyador dels Premis Emprenedors XXI organitzat per DayOne de Caixa Bank i Enisa,  a més en 2011 va guanyar el premi internacional organitzat per la farmacèutica Boehringer-Ingelheim “1 La meua-sion 1 Million” amb el seu projecte StrokeStrike, una xarxa social sobre prevenció de ictus. Dos anys després, crea una aplicació mòbil d’hàbits saludables per a prevenció de ictus que va acabar comprant Puleva.

Krloos Rivera

Director d’Emprenedoria, Creixement Global i Oportunitats en Social Nest Foundation, s’ha centrat en l’emprenedoria des de 2014, com Community Leader en els programes d’emprenedoria Startup Weekend i Startup Week de Techstars, plataforma global per a la inversió i la innovació, connectant emprenedors, inversors i corporacions.

En l’actualitat, lidera Techstars València Startup Week i és Ambaixador en 4YFN (4 Years From Now), una plataforma de negoci de startups organitzada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i GSMA, associació que agrupa els principals operadors de telefonia del món.

Per a concloure, les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia per a participar en el programa.

INSCRIPCIONS