El període d’inscripcions tant per a alumnat com per a empreses està obert fins al 12 d’octubre

Espaitec llança l’UJI.>LAB UX Challenge, una activitat que es durà a terme en tres jornades intensives els dies 21, 28 i 29 d’octubre i que està emmarcada dins del programa d’activitats d’UJI.>LAB, el living lab d’Espaitec finançat per l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), l’objectiu de la qual és millorar la usabilitat de productes digitals de diverses empreses de la província de Castelló a través de l’experiència de l’usuari. D’una banda, la iniciativa facilitarà a les firmes prendre consciència dels beneficis de l’ús de metodologies i tècniques per a millorar l’experiència de l’usuari en el disseny de productes i serveis d’alta tecnologia i, per una altra, representa una oportunitat de creixement professional per a estudiants i joves investigadors.

L’UJI.>LAB UX Challenge està dirigit a l’estudiantat del grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte; Enginyeria Informàtica; Disseny i Desenvolupament de Videojocs; Administració d’Empreses; Publicitat i Relacions Públiques; Enginyeria en Tecnologies Industrials; Intel·ligència Robòtica; Enginyeria Mecànica; Comunicació Audiovisual; doble grau en AE-Dret de l’UJI i a Alumni SAUJI d’aquestes titulacions que hagen finalitzat els seus estudis en els últims de cinc anys. 

En aquest sentit, les persones participants (solvers o solucionadors) treballaran en grups multidisciplinaris per a desenvolupar propostes de millora a través de proves de concepte o prototips, secundant-se en diferents eines de treball col·laboratiu, és a dir, processos cocreatius. Addicionalment als solvers es pot incorporar alumnat de cicles formatius perquè puguen tindre una experiència real en l’anàlisi d’aplicacions i productes digitals. Cada grup estarà acompanyat d’un mentor de l’Associació de Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT Castelló), els qui orientaran als equips en els processos creatius i en els enfocaments col·laboratius per a proporcionar propostes realistes i de valor afegit a les empreses. 

El projecte es durà a terme en col·laboració amb un màxim de huit organitzacions, de les quals ja han confirmat assistència Eventscase, Orbel Grup, AD&D 4D, NRS GROUP i el projecte provinent del programa UJI Emprèn OnSocial SEMANTICS AI, per la qual cosa queden tres places disponibles per a empreses interessades que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Inscripció

El període d’inscripció tant per a empreses com per a alumnat està obert fins al 12 d’octubre. L’alumnat interessat a participar ha d’inscriure’s mitjançant el formulari de sol·licitud i les empreses han de contactar amb ujilab@espaitec.uji.es.

Programa UJI.>LAB

UJI.>LAB és el Living Lab d’Espaitec -membre de la European Network of LivingLabs (ENOLL) des de 2011-, un entorn dinàmic i cocreativu user-driven (dirigit pel propi usuari) on s’identifiquen desafiaments d’entitats, institucions i empreses i on la comunitat universitària aporta solucions utilitzant eines col·laboratives i adquirint coneixements dels denominats soft-skills: lideratge, gestió d’equips i gestió de conflictes, entre altres. 

Per a més informació consultar la pàgina del programa.

INSCRIPCIONS PER A ALUMNAT

BASES DE LA CONVOCATÒRIA