Espaitec ha col·laborat en el projecte europeu Innovators2B al costat d’altres institucions de caràcter científic-tecnològiques com “PoznanScience and Technology Park” (Polònia) i Lithuanian Innovation Center (Lituània).

Amb aquest projecte s’ha donat a conèixer alguns dels programes innovadors en els quals treballa Espaitec i la Universitat Jaume I de Castelló.

L’objectiu de Innovators2B és desenvolupar una metodologia que permeti donar suport d’una forma eficient i eficaç a les empreses en el procés d’incorporar innovació per primera vegada als seus productes i/o serveis amb l’objectiu de ser més competitius. Així, s’han abordat casos d’estudi d’empreses que han desenvolupat processos innovadors en els seus models de negoci en cadascuna de les ciutats participants.

A més d’avançar en temes d’innovació en el sector empresarial, a través de les visites dels socis, s’ha ensenyat el funcionament del parc científic i tecnològic perquè coneguin el sistema que apliquen les empreses situades en Espaitec i així, poder avaluar noves solucions i àrees de creixement futur.

El projecte Innovators2B és un exemple de l’estratègia que està implementant Espaitec per a donar suport al sector empresarial castellonenc i incrementar la seva competitivitat en el mercat a través de la inclusió de sistemes d’innovació presents en altres països que puguin ser aplicats en la cadena de valor de les companyies castellonenques.

Accedir al projecte