Les empreses de base tecnològica El Telar, Compark Mobility, Psique System, Net Real Solution (NRS), Innoqubit i Innova Consulting s’uneixen a Espaitec en el segon quadrimestre de 2021 per a formar part de l’ecosistema innovador i tecnològic de la Universitat Jaume I

Espaitec suma sis noves signatures a la seua xarxa d’empreses vinculades al parc científic i tecnològic de la Universitat Jaume I amb la incorporació de les companyies El Telar, Compark Mobility, Psique System, Net Real Solution (NRS), Innoqubit i Innova Consulting. La incorporació d’aquestes noves empreses reforça la posició d’Espaitec com un lloc únic per al creixement i acceleració empresarial a la província de Castelló.

El Telar és consultora social i tecnològica, guanyadora de la segona edició del programa d’emprenedoria UJI Emprèn OnSocial, que es dirigeix a persones, ONGs, PIMES i institucions amb desafiaments socials relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). També realitza assessorament en projectes socials i tecnològics, projectes d’R+D en l’àrea social i projectes d’innovació agroecològica.

Compark Mobility, un dels projectes guanyadors de la tercera edició del programa d’emprenedoria UJI Emprèn OnSocial, desenvolupa i comercialitza un sistema d’aparcament intel·ligent, principalment dirigit a l’estacionament segur i ràpid de patinets elèctrics. El producte que l’empresa ofereix consta de dues parts: App Compark Mobility, la qual permet a qualsevol usuari buscar llocs d’aparcament, conéixer la seua disponibilitat i poder guardar el patinet elèctric de manera fàcil i segura; i Compark Device, dispositius instal·lats en totes les taquilles i sistemes d’aparcament de patinets elèctrics.

Psique System, el segon dels projectes guanyadors de la tercera edició del programa d’emprenedoria UJI Emprèn OnSocial, ha desenvolupat l’app Connecta-T amb l’objectiu de reduir l’aïllament social en persones adultes amb alguna malaltia mental. Connecta-T permet que els usuaris coneguen a persones d’altres centres en la seua mateixa situació amb total seguretat, que puguen conéixer les activitats que ofereix la seua localitat, afavorint la inclusió social, i entrenen diverses àrees com la cognitiva i social-emocional.

Net Real Solution (NRS) és una firma amb seu a Vila-real que porta més de 20 anys ajudant a millorar la comunicació de les empreses, connectant-les directament amb els seus clients. Ofereix tot tipus de solucions de missatgeria mòbil adaptades i personalitzades, amb un enfocament estratègic i innovador, apostant per la senzillesa, practicitat i personalització dels seus serveis de comunicació, tant per a grans com mitjanes empreses.

Innoqubit és una companyia tecnològica la missió de la qual és ajudar les mitjanes i grans empreses a digitalitzar-se. Per a això, ofereixen programari empresarial com a solucions independents i integrades en els principals ERPs o sistemes de planificació de recursos empresarials (Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics 365 Finance, SAP, Odoo, Sage X3, etc.).

Innova Consulting és una consultora, amb seu a Castelló, que ofereix formació, reenginyeria de processos, projectes d’enginyeria i venda de solucions per a la millora i optimització dels processos de negoci. Des de 2003 realitza serveis exclusius a la xarxa de partners de Microsoft, acompanyant als seus clients en la seua trajectòria i expansió a través de l’entorn Dynamics. Són proveïdors especialitzats en serveis Microsoft Dynamics a la resta de partners. En 2017 l’empresa és reconeguda per Microsoft com ISV Development Center, sent un dels 11 coaches mundials i l’únic de parla hispana.

Espaitec continua complint les expectatives i augmentant el nombre de signatures tecnològiques que es vinculen al parc, unint-se nou noves empreses en 2021.