El Telar, consultora d’innovació social instal·lada en Espaitec, llança el projecte «EnPlan Adolescent» amb l’objectiu de proporcionar habilitats per al desenvolupament personal a l’adolescència a través d’estratègies socioreflexives i psicoeducatives centrades en el joc, art i el moviment constant; fomentant l’autoconeixement i l’autocura personal.

La iniciativa «EnPlan Adolescent» consta d’una sessió inicial i tres tallers formatius gratuïts dirigits als adolescents i les seues famílies. La primera sessió es realitzarà el dijous 1 de juliol, de 19.00 a 20.30 hores, a la Sala Multiusos d’Espaitec 2; disposant d’un aforament màxim de 20 persones per les actuals restriccions sanitàries. La inscripció a l’activitat es realitza a través del telèfon 679299964 (Anouk Cerqueira).

El projecte «EnPlan Adolescent» està liderat per les professionals Romary Vaamonde i Anouk Cerqueira. Vaamonde és consultora per a UNICEF en suport psicosocial en situacions d’emergència per a la infància i l’adolescència, i coordinadora de projectes psicopedagògics de sexualitat per a adolescents. Per part seua, Cerqueira és psicoterapeuta especialitzada en acompanyament i mediació familiar, i responsable de projectes de desenvolupament personal per a diferents col·lectius.

El Telar

El Telar és una iniciativa empresarial d’innovació social i tecnològica destinada a persones, ONGs, PIMES i institucions amb desafiaments socials relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Serveis de consultoria en formulació de projectes socials i tecnològics, projectes socials d’R+D i projectes d’innovació agroecològica. Després de la seua participació en la segona edició del programa d’emprenedoria social UJI Emprèn OnSocial, va rebre 10.000 euros de finançament de Banco Santander per a continuar desenvolupant el seu projecte empresarial, amb el suport de SECOT Castelló, i incubar-se en Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I.

El Telar desenvolupa i tix ponts i interconnexions entre persones i ONGs amb desafiaments socials i les empreses i institucions per a fomentar el finançament de projectes. Realitzant un servei de consultoria basat en la gestió de conflictes, el desenvolupament de competències en la formulació de projectes socials, la formació i enfortiment individual, grupal i institucional; promovent el canvi en xarxa per a augmentar la productivitat i el benestar social.

PROGRAMA