EL PARC

Espaitec és el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló. Un espai innovador format per empreses de base tecnològica, grups d’investigació, associacions i entitats públiques que treballen en diferents sectors econòmics amb l’objectiu de contribuir, de forma quantificada i reconeguda, al desenvolupament socioeconòmic de la província de Castelló i a la diversificació del seu teixit empresarial a través de la innovació.

Després de quasi 10 anys d’activitat, hem creat un entorn de referència a la província de Castelló dirigit a acollir, donar suport, potenciar i fer créixer iniciatives empresarials de caràcter innovador, a més de facilitar la transferència de tecnologia desenvolupada a la Universitat i ser interlocutor reconegut en el camp de la innovació.

En definitiva, un espai de la Universitat Jaume I per a experimentar a través de la innovació; crear noves oportunitats professionals generant empreses de base tecnològica; acostar talents i disciplines; promoure la innovació 360º com a forma de vida i generar riqeusa a través de la transferència de coneixement a la societat.

edificio espaitec 1

ÀREES D'ACTIVITAT

Innovació

Promocionem la vinculació d’empreses innovadores i de base tecnològica al Parc, incrementant la seua competitivitat a través de la innovació, i facilitem l’accés a entorns creatius, espais d’experimentació i *prototipado per a desenvolupar projectes innovadors i disruptius.

Transferència de coneixement

Actuem com a nexe d’unió entre la Universitat Jaume I i la societat per a facilitar la tecnologia i el coneixement generat per la Universitat.

Emprenedoria

Fomentem l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària promovent la transformació d’idees innovadores en la creació de projectes d’impacte social i tecnològic.

ENTORN UJI

Espaitec està situat en un lloc estratègic dins del Campus del Riu *Sec, espai on es desenvolupa l’activitat la Universitat Jaume I i en el qual la comunitat universitària conviu al mateix temps que gaudeix d’unes instal·lacions idònies. A més, s’ha convertit en un espai obert a la societat a través de les diverses activitats culturals i esportives que en ell s’organitzen. Amb una superfície de més de 750.000 m², el campus ha canviat la fisonomia de la ciutat de Castelló per a contribuir a la seua expansió i modernització.

A més, pertànyer a *Espaitec significa estar envoltat de més de 14.000 estudiants amb gran talent, creativitat i ganes de créixer professionalment, així com diversos grups d’investigació d’excel·lència en diverses àrees de coneixement.