L’intercanvi d’experiències ha permès conèixer casos d’èxit i identificació d’oportunitats per a seguir creixent

El segon congrés nacional de franquícies de l’operadora de telecomunicacions castellonenca ha complit totes les expectatives. L’esdeveniment celebrat en el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, espaitec, ha reunit durant dos dies a més de 30 associats en representació de la pràctica totalitat de les 24 franquícies de Akiwifi en les províncies d’Albacete, Madrid, Ciudad Real, Àvila, Barcelona, Alacant, Conca, León, Girona, Salamanca, Segòvia, Toledo, Tarragona, Murcia i Huelva.

El director general de Akiwifi, Sergio Goterris, ha realitzat un satisfactori balanç i ha explicat que “aquesta trobada ens ha permès intercanviar dades sobre el creixement dels ingressos recurrents tant a nivell de la matriu com dels franquiciados, així com analitzar les diferents vies per a competir a partir de l’estudi detallat de cada franquícia i compartir les variables internes i externes amb major impacte en els resultats per a procurar que cada associat se centre en elles”. A més, Goterris ha posat l’accent principalment en el Pla Wifi-135 de la Diputació Provincial implantat per l’empresa virtual de espaitec, que ha generat un enriquidor debat entorn de com traslladar aquesta nova experiència a altres províncies.

El congrés ha suposat una oportunitat per a debatre amb els franquiciados tot tipus de qüestions relacionades amb el desenvolupament de la seua activitat com a operadors locals en les seues respectives zones d’exclusivitat. Per açò, els assistents han coincidit a l’hora d’assenyalar que aquest fòrum “ha sigut de gran valor per als nostres propis interessos i per al projecte comú que compartim amb Akiwifi, reforçant els nostres llaços d’unió des d’una perspectiva de màxima col·laboració”.

La cita va finalitzar dissabte passat de la mà del reconegut mentor Sergio Ayala, que va impartir un animat taller de motivació i innovació empresarial especialment orientat a professionals amb caràcter emprenedor.