David Chiva i Carlos García van acabar en 2016 el Grau en Enginyeria Informàtica de la Universitat Jaume I. Després de diversos anys ampliant la seua formació i adquirint experiència laboral, en 2019 han apostat per emprendre el seu propi projecte empresarial que recentment s’ha instal·lat en l’edifici Espaitec 2.

La seua idea de negoci sorgeix de la frase «això es pot automatitzar» que tantes vegades van escoltar dels seus professors a la Universitat Jaume I, amb els quals van descobrir el potencial que podia tindre la informàtica. Així va sorgir Wisclic, una eina que dóna nom a la seua empresa, i que facilita al màxim el desenvolupament i el desplegament d’aplicacions web per als desenvolupadors.

Aquesta solució ofereix una sèrie d’eines que ajuden en la gestió d’un projecte com per exemple sistemes de gestió de tasques, d’automatització de pagaments o de gestió d’incidències amb el client. L’empresa també desenvolupa programari a mesura per a tercers, on s’han especialitzat en aplicacions web i aplicacions mòbils.

Aquest projecte emprenedor acaba d’instal·lar-se en Espaitec per continuar creixent i col·laborant amb la Universitat Jaume I

El principal objectiu d’aquests emprenedors és afavorir la transformació digital del teixit empresarial de Castelló a través del seu sistema Wisclic, que unifica i simplifica en un mateix entorn totes aquelles eines que pot necessitar un desenvolupador web durant el cicle de vida d’un projecte. «El nostre sistema permet generar millors temps, un codi més robust, més fiable, més organitzat i per tant, més sostenible al llarg del temps», afirma David Chiva, soci fundador del projecte.

Com a antics alumnes de l’UJI sempre han vist Espaitec com l’entorn tecnològic més important de la província. Sent una empresa innovadora del sector informàtic van tindre clar des del principi que volien instal·lar-se en Espaitec per a continuar creixent en un entorn ple de facilitats. «Sempre hem vist com les empreses de Espaitec interactuen amb els alumnes a través de xarrades, cursos i esdeveniments per a fomentar l’aprenentatge i el talent dels estudiants. Ara com a emprenedors volem participar en aqueixos esdeveniments des de l’altra part i retornar a la Universitat Jaume I una mica de tot el que ella ens ha donat», conclou Carlos García, soci fundador de Wisclic.

Accedeix al vídeo presentació de l’empresa

Web de l’empresa