El dijous, 19 de maig de 16.00 a 17.30 hores, tindrà lloc a la Sala Multiusos d’Espaitec 2 un taller impartit per Marisa Salanova, catedràtica en Psicologia Social de l’UJI i directora de l’equip d’investigació WANT, per a potenciar el compromís i la implicació en la implantació d’estratègies de millora a través del model i metodologia HERO

Espaitec organitza el dijous, 19 de maig, un taller impartit per la psicòloga Marisa Salanova per a donar a conéixer el model HERO (Healthy & Resilient Organization), una metodologia dirigida a equips i organitzacions l’objectiu de la qual és incorporar la salut i el benestar com a part de la seua estratègia.

La finalitat de la sessió és incrementar la consciència sobre la importància de gestionar la salut com a part de l’estratègia organitzacional, proposar protocols d’actuació focalitzats en el desenvolupament integral de l’organització i potenciar el compromís i la implicació en la implantació d’estratègies de millora.

Per a això, durant el taller es definirà què és una organització positiva i es presentarà la metodologia HERO així com alguns instruments d’avaluació i intervenció derivats d’aquesta. A més, també s’aportaran diversos recursos i pràctiques perquè els equips puguen aplicar-ho en la seua empresa i convertir-se, així, en una organització saludable. Finalment, es donaran a conéixer casos d’èxit d’organitzacions que han aplicat la metodologia HERO.

Per a assistir a la sessió, que se celebrarà de forma únicament presencial a la Sala Multiusos d’Espaitec 2 de 16.00 a 17.30 hores, la inscripció prèvia és obligatòria.

Marisa Salanova

Marisa Salanova, doctora en Psicologia i catedràtica de Psicologia Social de l’UJI, especialitzada en Psicologia Organitzacional Positiva, és directora de l’equip «WANT_Prevenció Psicosocial i Organitzacions Saludables», un grup d’investigació de l’UJI especialista en el desenvolupament de ferramentes pioneres per a l’avaluació i el diagnòstic de la salut psicosocial en el treball. A més, és sòcia fundadora i presidenta ixent de la Societat Espanyola de Psicologia Positiva.

Cuida’t Espaitec

Espaitec aferma la seua aposta per enfortir el benestar i la salut del personal laboral de les seues empreses, afavorint un clima laboral positiu i productiu amb la realització de Cuida’t Espaitec, un cicle de conferències i tallers destinat a les persones que formen part de l’ecosistema innovador i tecnològic de l’UJI i del teixit empresarial de Castelló. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

INSCRIPCIÓ