Cuatroochenta suma tres adquisicions des de la seua incorporació a BME Growth a l’octubre de 2020 i rep així un impuls al seu pla de negoci

Cuatroochenta, empresa instal·lada en Espaitec, ha rebut el suport del Fons Smart de Banco Santander, destinat a acompanyar iniciatives en creixement, innovadores i digitals que promouen la generació d’ocupació. Concretament, l’entitat financera dona accés a la tecnològica castellonenca fins a 5 milions d’euros per a la seua estratègia de fusions i adquisicions en els 2 pròxims anys.

El fons de Banco Santander ofereix estabilitat al pla de negoci de Cuatroochenta, que té previst destinar-ho principalment a la integració de noves empreses per a reforçar el seu posicionament com a companyia especialitzada en programari per a millorar el rendiment de les organitzacions.

Des de la seua incorporació a BME Growth a l’octubre de 2020, Cuatroochenta ha tancat tres operacions de M&A, que s’han realitzat amb una combinació de fons propis i finançament bancari: Ekamat, empresa barcelonesa Gold Certified Partner de Microsoft; Fama Systems, de referència en el desenvolupament de programari per al sector facility management a Espanya; i Sofistic Colòmbia, per a reforçar l’àrea de ciberseguretat a Llatinoamèrica.

L’acord entre Banco Santander i Cuatroochenta s’emmarca en la Línia Smart Growth del Fons Smart, dotada amb 500 milions d’euros i dirigida a empreses i pimes amb una facturació d’entre 3 i 100 milions d’euros, que a més presenten alt creixement en Ebitda. En 2018 la companyia tecnològica va rebre el Premi Pime de l’Any de Castelló, atorgat per la Cambra de Comerç d’Espanya i Banco Santander.