El dimarts, 22 de febrer, Espaitec organitza el primer Tardeo Tecnològic, una sèrie de trobades dirigit al teixit empresarial de Castelló que consistirà a presentar «píndoles tecnològiques» per a, posteriorment, entaular debat entre les persones assistents. En finalitzar la sessió s’obrirà el primer InnoBar de 2022, un espai «Networking Beer»

Espaitec organitza dimarts que ve, 22 de febrer, el primer Tardeo Tecnològic, un format nou que es posa en marxa en l’ecosistema del parc amb l’objectiu de generar trobades empresarials i fomentar projectes innovadors per al sector empresarial de la província de Castelló. En aquest sentit, es presentaran «píndoles tecnològiques» per a, posteriorment, entaular un espai de debat entre les persones participants. Aquesta iniciativa té el suport de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana.

Durant el primer Tardeo Tecnològic s’abordarà «Com integrar les criptomonedes en la teua empresa» amb el Product Manager de Bit2Me, Santos Gutiérrez. L’objectiu de la sessió és que les persones assistents coneguen les diferents aplicacions i solucions que poden oferir les monedes virtuals per als seus negocis i que persones empresàries o emprenedores identifiquen les diferents modalitats operatives i la seua interacció amb el mercat de criptomonedes.

En aquest sentit, durant la sessió s’introduiran conceptes teòrics de la tecnologia Blockchain i les criptomonedes així com aspectes legals i fiscals a tindre en compte a l’hora d’integrar les monedes virtuals en una empresa. Per a finalitzar, es realitzaran diversos exercicis pràctics per a conéixer l’aplicació de Bit2Me, per la qual cosa, prèviament a la sessió, les persones inscrites hauran de descarregar-se l’App en els seus telèfons mòbils.

La jornada es realitzarà de 16.30 a 18.00 en format híbrid, presencialment des de la Sala Multiusos d’Espaitec 2 i en línia a través de la plataforma Zoom. Per a assistir al primer Tardeo Tecnològic serà requisit imprescindible inscriure’s prèviament.

En finalitzar la sessió, per a les persones que assistisquen presencialment, s’obrirà el primer InnoBar de 2022, una activitat «Networking Beer» que serveix com a punt de trobada perquè empreses de diversos sectors compartisquen coneixement i creen noves sinergies.

Bit2Me

Bit2Me és una companyia espanyola que ofereix serveis financers amb criptomonedes a Espanya i Europa i que s’ha convertit en una plataforma de referència internacional, amb serveis disponibles en més de 100 països. La companyia, fundada i dirigida per Leif Ferreira i Andrei Manuel, compta amb més de 400.000 clients actius i ha gestionat valor per més de 3.500 milions de dòlars en transaccions des de la seua fundació en 2014.

Per altra part, l’empresa Bit2Me ha sigut reconeguda com la primera plataforma de criptomonedas reconeguda pel Banc d’Espanya, després d’obtindre el registre com a proveïdor de serveis de canvi de moneda virtual per moneda fiduciària i de custòdia de moneders electrònics.

A través de la seua plataforma, Bit2Me ofereix 20 solucions innovadores que faciliten la compra, venda, emmagatzematge, intercanvi i gestió de criptomonedes i euros.

INSCRIPCIÓ

DESCARREGAR APLICACIÓ